طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

يکشنبه 23 ارديبهشت 1397
17:41
ادمین

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ , دستور پخت کباب کوبیده مرغ , fhf fdni lvy

کباب کوبیده مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و تفاوتش با کباب کوبیده در گوشت مصرفی آن است. اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید کباب کوبیده مرغ را جایگزین کباب کوبیده معمولی کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کباب کوبیده مرغ
مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیزبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

برای تهیه کباب کوبیده مرغ برای راحتی بیشتر می توانید از گوشت سینه مرغ که یکدست و لخم است استفاده کنید. گوشت را پس از شستشو ، دو بار چرخ می کنیم و ۳۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند . سپس از فریزر خارج می کنیم.

یخ زدن گوشت باعث می شود در انتهای کار مایه ی کباب منسجم تری داشته باشیم. پس از اینکه یخ گوشت باز شد آب اضافی آنرا می گیریم و گوشت مرغ چرخ شده را درون یک کاسه بزرگ قرار می دهیم. توجه داشته باشید که استفاده از سیر اختیاری است.

اگر از طعم و بوی سیر خوشتان نمی آید می توانید آنرا از مواد اولیه حذف کنید. در مرحله بعد سیر و پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آبشان به گوشت چرخ شده مرغ اضافه می کنیم. در ادامه نمک ، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم.

مایه کوبیده را با دست خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. سپس برای استراحت مایه کباب ، آنرا به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم.

در این مرحله کره را در یک کاسه کوچک آب می کنیم و با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم. کباب کوبیده مرغ را می توانیم به دو صورت آماده کنیم. روش اول سرخ کردن کباب در تابه است و روش دوم کباب کردن بر روی ذغال.

برای سرخ کردن کوبیده ها مقداری روغن در یک تابه جا دار می ریزیم و مایه کباب را کف تابه می ریزیم و پشت قاشق صاف می کنیم و اجازه می دهیم مایه کباب کمی خودش را بگیرید ، سپس با کارد آنرا به صورت نوارهای باریک به شکل کباب کوبیده برش می زنیم.

پس از طلایی شدن سمت زیرین کباب ها ، آنها را می چرخانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در حین سرخ شدن کباب ها مقداری از مخلوط کره و زعفران روی کباب ها می مالیم تا هم خوش طعم تر شوند و هم رنگ بهتری در پایان کار داشته باشند.

برای کباب کردن مایه کوبیده بر روی ذغال ابندا مایه کوبیده را سیخ می گیریم ، سپس بر روی ذغال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. بعد از اینکه مایه کوبیده خودش را گرفت آنرا به صورت مرتب می چرخانیم تا هر دو طرف آن کباب شود.

در حین کباب کردن کوبیده ها ، با یک قلمو یا قاشق از مخلوط کره و زعفران روی کباب ها می مالیم. در کنار کباب ها چند گوجه فرنگی هم کباب می کنیم و پس از آماده کباب کوبیده مرغ آنرا به همراه پلو زعفرانی یا نان سرو می کنیم


[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ترشی انبه

شنبه 22 ارديبهشت 1397
12:50
ادمین

طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه , طرز تهیه ترشی انبه , دستور ترشی انبه , jvad hkfi

ترشی انبه یکی از ترشی های جنوبی کشورمان است که بهترین نوع آن متعلق به بندر عباس می باشد. این ترشی را می توانید به صورت لیته ( له شده ) یا به صورت تکه ای درست کنید. این ترشی به صورت لیته به دلیل اینکه مواد کاملا به خورد انبه می روند طعم تندتری خواهد داشت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری ترشی انبه به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه ترشی انبه در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ترشی انبه
انبه زرد۲ عدد
سرکه۱ پیمانه
روغن زیتون½ پیمانه
سیر۶ حبه
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز۱ قاشق غذاخوری

دستور طرز تهیه

ابتدا انبه ها را می شوییم و خرد می کنیم. اگر بخواهیم ترشی انبه را به صورت تکه ای درست کنیم باید انبه ها را حدودا به اندازه یک گردو خرد کنیم. پس از اینکه انبه ها را خرد کردیم آنها را کنار می گذاریم. سپس باید ادویه ها را تفت دهیم.

برای این منظور تخم گشنیز ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و سیاه دانه را با هم مخلوط می کنیم. پس از مخلوط کردن مواد ، آنها را در یک تابه چند دقیقه تفت می دهیم ، سپس ادویه های بو داده شده را در آسیاب می ریزیم و به صورت پودر در می آوریم.

در مرحله بعدی سیر را پوست می گیریم و له می کنیم. در یک ظرف بزرگ تمام مواد ترشی ( ادویه ها ، سیر له شده ، روغن زیتون ، سیر و تکه های انبه ) را با هم مخلوط می کنیم و در یک شیشه مناسب می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم.

حدود ۲ هفته زمان نیاز است تا ترشی به طور کامل جا بیفتد و آماده مصرف شود. همانطور که در مقدمه هم گفتیم اگر می خواهید ترشی انبه شما کاملا تند و جنوبی باشد می توانید تکه های انبه را کاملا له کنید تا ادویه ها بهتر به خورد آن برود.


[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

غذاهای با مرغ

چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397
18:56
ادمین

غذاهای با مرغ

غذا با مرغ , غذاهای با مرغ , پیش غذا با مرغ , ناهار و شام با مرغ , غذای فوری و خوشمزه با مرغ

غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند تنوع زیادی دارند و به همین جهت می توانند درصد زیادی از فهرست غذایی ما را پُر کنند. غذاهای با مرغ در همه دسته بندی ها هستند از سوپ بگیرید تا فست فود و غذاهای پلویی . در این مطلب قصد داریم فهرستی کامل از غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند را جمع آوری کنیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه و مجلسی طبخ شده با گوشت مرغ با همدوره همراه باشید.

۱ ) زرشک پلو با مرغ

۲ ) کوکوی مرغ

۳ ) شامی مرغ

۴ ) خورشت مرغ

۵ ) مرغ کنتاکی

۶ ) مرغ شکم پر

۷ ) مرغ سوخاری

۸ ) ته چین مرغ

۹ ) سوپ مرغ

۱۰ ) استیک مرغ

۱۱ ) کیک مرغ

۱۲ ) ناگت مرغ

۱۳ ) جوجه کباب

۱۴ ) اکبر جوجه

۱۵ ) چیکن استروگانف

۱۶ ) جوجه ترش

شما هم اگر نوعی غذا با مرغ می شناسید که فکر می کنید جایش در این فهرست خالی است لطفا در قسمت نظرات اطلاع دهید تا به مرور زمان این فهرست را کامل تر کنیم.

همچنین ببینید : غذا با بادمجانخواص مرغ


[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سالاد کلم سفید

سه شنبه 18 ارديبهشت 1397
15:07
ادمین

طرز تهیه سالاد کلم سفید

سالاد کلم سفید , طرز تهیه سالاد کلم سفید , دستور سالاد کلم سفید , shghn gl stdn

سالاد کلم سفید یکی از سالادهای خوشمزه و پر طرفدار است که بیشتر در رستوران ها و فست فودها سرو می شود. این سالاد به دلیل طعم بسیار خوبی که دارد می تواند در مجالس و مهمانی های شما جایگزین خوبی برای سالادهایی مثل سالاد فصل ، سالاد شیرازی و … باشد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر سالاد کلم سفید تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد کلم سفید در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سالاد کلم سفید
کلم سفید۱ عدد
هویج۳ عدد
سس مایونزبه مقدار لازم
کشمش پلویی۱۰۰ گرم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری

دستور طرز تهیه

ابتدا یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب می کنیم. در مرحله اول کلم را پس از شستشو خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. برای زیبایی بیشتر سالاد می توانید کلم را به صورت طولی به صورت رشته های نازک برش بزنید.

در مرحله بعد پس از گرفتن پوست هویج ها ، آنها را با رنده درشت رنده می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. کلم سفید و هویج را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در این مرحله کشمش پلویی را اضافه می کنیم.

در مرحله بعد باید سس سالاد را تهیه کنیم. سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه می ریزیم ، سپس مواد سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد سس کاملا مخلوط و یکدست شوند.

در مرحله آخر سس را به سالاد اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمامی نقاط سالاد برسد. سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس سرو می کنیم. ضمنا برای تزیین سالاد می توانیم از مغز ذرت ، مغز گردو و کشمش استفاده کنیم.

همچنین ببینید : سالاد ماکارونیسالاد الویهسالاد فصلسالاد اندونزی


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آب دوغ خیار

يکشنبه 16 ارديبهشت 1397
15:47
ادمین

طرز تهیه آب دوغ خیار

آبدوغ خیار , آب دوغ خیار , طرز تهیه آب دوغ خیار , دستور آب دوغ خیار

آبدوغ خیار یکی از غذاهای تابستانی کشورمان است که طرفداران بسیاری دارد. در گذشته این غذا یک غذای خیلی ساده محسوب می شده است ولی امروزه با اضافه کردن موادی مثل خامه ، کشمش ، گل محمدی و مغز گردو به صورت یک غذای مجلسی تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آب دوغ خیار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آب دوغ خیار در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آب دوغ خیار
دوغ۱ لیتر
ماست چکیده۳۰۰ گرم
خامه۵۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم
سبزی خوردن۳۰۰ گرم
خیار۲ عدد

دستور طرز تهیه

ابتدا یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و ماست چکیده و خامه را داخل کاسه می ریزیم. ماست و خامه را خوب مخلوط می کنیم ، سپس دوغ را اضافه می کنیم. مایع آب دوغ خیار نباید خیلی غلیظ باشد ، اگر غلیظ بود کمی آب اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا خامه و ماست کاملا در دوغ حل شوند. خیار را می توانیم به دو صورت خرد کنیم. روش اول رنده کردن است و روش دوم مانند سالاد شیرازی خیلی ریز خرد کنیم. در مرحله بعد باید سبزی را اضافه کنیم.

سبزی خوردن را به خوبی خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم. توجه داشته باشید حتما در سبزی خوردن نعناع هم موجود باشد ، زیرا نعناع طعم و بوی خیلی خوبی به این غذا می دهد. در مرحله بعد گردو و کشمش را اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله آخر مانند آبگوشت مقداری نان داخل آب دوغ خیار ترید می کنیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. در صورتی که می خواهید سریع سرو کنید می توانید چند قطعه یخ داخل آب دوغ خیار بیندازید.

همچنین ببینید : آش ترخینه دوغآش دوغآبگوشت دیزی


[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بیوگرافی سام درخشانی

شنبه 15 ارديبهشت 1397
16:58
ادمین

بیوگرافی سام درخشانی

سام درخشانی , عکس سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , خانواده سام درخشانی

معرفی کوتاه سام درخشانی
نام اصلیسام
نام خانوادگیدرخشانی
تاریخ تولد۱۳۵۴/۴/۳۱
محل تولدتهران
تحصیلاترشته علوم تجربی

Sam Derakhshani , سام درخشانی و همسرش , عسل امیرپور زن سام درخشانی

سام درخشانی و همسرش عسل امیرپور

بیوگرافی و زندگینامه

سام درخشانی متولد سی و یکم تیر ماه ۱۳۵۳ در شهر تهران ( خیابان ولیعصر عج ) است. او یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خود دارد که شهریار نام دارد. تحصیلاتش با شغلش مرتبط نیست ، او تحصیلاتش را در رشته علوم تجربی به پایان رسانده است.

البته به خاطر علاقه به بازیگری مدتی در رشته تئاتر هم تحصیل کرده است که آنرا ناتمام گذاشته است. آموزش حرفه ای بازیگری را در کلاس های زنده یاد استاد حمید سمندریان فرا گرفته است. بازیگری را با مجموعه شب زدگان شروع کرد.

پس از بازی در چند سریال و فیلم سینمایی و به نمایش گذاشتن بازی های خوب جایگاه خود را در سینما و تلویزیون تثبیت کرد. نکته قابل توجه در مورد سام درخشانی اینست که او به صورت پله ای مشهور شد و مانند دیگر بازیگران یک شبه به شهرت نرسید.

سام درخشانی هم مانند بیشتر بازیگران مشهور که یا کافی شاپ دارند یا رستوران ، یک رستوران سنتی به نام خونه دارد. دوستان صمیمی او پژمان بازغی ، کامبیز دیرباز و پژمان جمشیدی هستند. البته پژمان جمشیدی به عنوان زوج هنری اش نیز محسوب می شود.

سام درخشانی چند سالی است که به جرگه متاهلین پیوسته است. او در تاریخ بیست و ششم خرداد ماه ۱۳۹۴ با عسل امیرپور ازدواج کرده است. ثمره این ازدواج دختریست به نام برکه درخشانی که در آذر ماه ۱۳۹۶ به دنیا امد.

shl nvoahkd , سام درخشانی و مادرش , خانواده سام درخشانی

سام درخشانی در کنار مادرش

آشنایی و ازدواج

در ابتدا سام درخشانی و عسل امیرپور در یکی مهمانی که توسط دوست مشترکشان برگزار شده بوده دعوت می شوند که در همین مهمانی با هم آشنا می شوند. پس از اینکه این آشنایی ادامه می کند به هم علاقمند می شوند.

در ادامه این آشنایی با هم رفت و آمدهای خانوادگی پیدا می کنند. سپس با شناخت کامل ازدواج می کنند. در ابتدا پدر و مادر عسل امیرپور کمی در مورد شغل سام درخشانی گارد داشته اند که با شناخت بیشتر این مشکل برطرف شده است.

سام درخشانی در مصاحبه ای اظهار کرده است که دوست نداشتم سنتی ازدواج کنم و خوشبختانه همینطور هم شد. دوست داشتم پس از شناخت کامل از همسر آینده ام و با علاقه ای که با آشنایی بیشتر بینمان به وجود می آید ازدواج کنم.


[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

غذاهای با بادمجان

پنجشنبه 13 ارديبهشت 1397
15:25
ادمین

غذاهای با بادمجان

غذا با بادمجان , غذاهای با بادمجان , پیش غذا با بادمجان , غذای ساده و رژیمی با بادمجان

بادمجان جدا از اینکه خواص بسیاری برای بدن دارد یکی از انواع مواد غذایی است که می توان با آن غذاهای خوشمزه و متنوعی تهیه کرد. در این مطلب فهرستی کامل از غذاهای با بادمجان را به همراه آموزش طرز تهیه غذاها جمع آوری کرده ایم. در ادامه با معروف ترین غذاهایی که با بادمجان تهیه می شوند آشنا شوید.

۱ ) دلمه بادمجان

۲ ) حلیم بادمجان

۳ ) کشک و بادمجان

۴ ) خورش بادمجان

۵ ) رولت بادمجان

۶ ) خوراک بادمجان

۷ ) کوکوی بادمجان

۸ ) آش بادمجان

۹ ) بادمجان شکم پر

۱۰ ) میرزا قاسمی

۱۱ ) کال کباب

۱۲ ) یتیمچه

دستور پخت بزودی …

شما هم اگر نوعی غذا با بادمجان می شناسید که فکر می کنید جایش در این فهرست خالی است لطفا در قسمت نظرات اطلاع دهید تا به مرور زمان این فهرست را کامل تر کنیم.


[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه هات داگ

چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
17:40
ادمین

طرز تهیه هات داگ

هات داگ , طرز تهیه هات داگ , دستور پخت هات داگ , هات داگ تنوری , هات داگ خانگی با قارچ و پنیر

هات داگ یکی از محبوب ترین غذاهای ساندویچی و فست فودی است که به راحتی و با سرعت می توانید در منزل تهیه نمایید. این ساندویچ خوشمزه در اصل یک غذای آلمانی محسوب می شود ، اما به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در تمام جهان فراگیر شده است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر هات داگ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه هات داگ در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم هات داگ
سوسیس هات داگ۴ عدد
نان ساندویچ۴ عدد
قارچ۴ عدد
خیارشور۶ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
کاهو۴ برگ
پنیر ورقه ای موزارلا۴ عدد
سس فرانسویبه میزان کافی
روغن مایعبه میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا روی سوسیس های هات داگ با کارد شکاف هایی ایجاد می کنیم تا در زمان سرخ کردن کامل مغز پخت شود. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و هات داگ ها را درون روغن داغ می اندازیم تا به آرامی سرخ شوند.

حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا هات داگ ها مغز پخت شوند. اگر حرارت زیاد باشد لایه بیرونی هات داگ سریعا سرخ می شود ولی مغز آن خام می ماند. در همین حین نان ساندویچی ها را برش می زنیم و آماده می کنیم.

در کنار تابه می توانیم قسمتی برای سرخ کردن قارچ ها خالی بگذاریم. قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ ها تبخیر شود و بخوبی سرخ شوند. گوجه فرنگی ، کاهو و خیارشور خرد شده را در نان ها قرار می دهیم.

سپس قارچ سرخ شده را به نان ساندویچی اضافه می کنیم. در پایان پس از سرخ شدن هات داگ ها ، آنها را داخل نان ها قرار می دهیم و روی هر ساندویچ یک پنیر ورقه ای قرار می دهیم. پنیر را از وسط نصف می کنیم تا تمام قسمت های ساندویچ را پوشش دهد.

در مرحله پایانی سس فرانسوی را روی هات داگ ها می ریزیم و غذا را به صورت داغ سرو می کنیم. البته در صورت تمایل می توانید به جای سس فرانسوی از سس کچاپ یا سس مایونز نیز استفاده کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.


[ بازدید : 102 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه پن کیک صبحانه

سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
16:15
ادمین

طرز تهیه پن کیک صبحانه

پن کیک , پنکیک , طرز تهیه پن کیک , دستور پخت پن کیک

پن کیک یکی از صبحانه های خوشمزه و اشتها آوری است که می توانید در فهرست غذایی خود جای دهید. پنکیک را می توانید با مواد زیادی مثل شیره ، کره ، عسل ، حلوا ارده ، شکلات صبحانه ، انواع مربا و … میل نمایید. در این آموزش کامل ترین دستور پخت پن کیک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید ۸ عدد پن کیک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پن کیک در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم پن کیک
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ و ½ قاشق چایخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
روغ مایعبه میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه بزرگ و جا دار انتخاب می کنیم و آرد را به همراه نمک ، شکر و بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم. مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

در مرحله بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ را می شکنیم و با چنگال می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. پس از اینکار شیر را به همراه کره ذوب شده به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

در این مرحله مخلوط شیر ، تخم مرغ و کره را به کاسه آرد سفید اضافه می کنیم. در این مرحله باید مواد را در حدی مخلوط کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن خیلی زیاد نیست ، زیرا مخلوط کردن بیش از حد مواد باعث می شود پن کیک ها در پایان کار سفت شوند.

در مرحله بعدی باید پن کیک ها را سرخ کنیم. برای این منظور اگر تابه کوچک مخصوص پن کیک دارید از آن استفاده کنید و اگر تابه مخصوص در دسترس نیست از تابه بزرگ استفاده کنید. تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

سپس کمی روغن در آن اسپری می کنیم . حالا مقداری ( یک هشتم کل مایه ) از مایه پن کیک را داخل تابه می ریزیم که خود به خود پخش می شود و مانند یک دایره شکل می گیرد. تقریبا حدود ۲ دقیقه زمان می برد که یک طرف پن کیک سرخ شود.

سپس پن کیک را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده می کنیم. بهتر است پن کیک ها را سریعا سرو کنید تا سرد نشوند. در پایان روی پن کیک ها را با مواد دلخواه ( مربا ، شیره ، عسل و … ) تزیین و نوش جان می کنیم.

نکات تهیه پن کیک

پن کیک های یک اندازه

برای اینکه پن کیک های شما همه یک اندازه و یک شکل باشند می توانید از تابه های کوچک مخصوص پن کیک استفاده کنید. با استفاده از این تابه ها پن کیک های شما کاملا دایره شکل و یک اندازه می شوند و ظاهر زیباتری خواهند داشت.


[ بازدید : 94 ] [ امتیاز : 4 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه اکبر جوجه

دوشنبه 10 ارديبهشت 1397
15:38
ادمین

طرز تهیه اکبر جوجه

اکبر جوجه , طرز تهیه اکبر جوجه , دستور پخت اکبر جوجه , akbar joojeh

اکبر جوجه یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه شهر گلوگاه از شهرهای استان مازندران است. به دلیل اینکه این غذا طعم بسیار خوبی دارد در تمام کشورمان فراگیر شده است. در این آموزش می توانید با دستور پخت اکبر جوجه اصل آشنا شوید. البته اگر می خواهید بهترین نوع این غذا را میل کنید به شعبه اصلی اکبر جوجه در شهرستان گلوگاه مراجعه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۲ نفر اکبر جوجه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه اکبر جوجه در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم اکبر جوجه
مرغ کوچک۱ عدد
کره۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لیمو ترش۳ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
رب انار۱ پیمانه
روغن مایع۱ لیوان
زردچوبهبه مقدار کافی
فلفل سیاهبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

دستور پخت و طرز تهیه

در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم.

و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید.

پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان مرغ را از وسط نصف می کنیم و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

۱ لیوان آب گرم به همراه ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا آب و روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. در مرحله بعد کره را اضافه می کنیم.

کره باعث می شود اکبرجوجه ما در پایان پخت طعم بهتری داشته باشد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سپس آب لیمو ترش باقیمانده را می گیریم و به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.

حدودا ۱ تا ۲ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه می کنیم و جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.

در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم.


[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وب تفریحی دورهمی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]