شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

وب تفریحی دورهمی

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت

کوکو ذرت,کوکوی ذرت,طرز تهیه کوکو ذرت,دستور پخت کوکو ذرت

کوکوی ذرت یکی از کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است . کوکو ذرت را می توانید بدون گوشت چرخ کرده هم تهیه نمایید ، البته در دستور پخت ما این کوکو حاوی گوشت چرخ کرده می باشد. ضمن اینکه می توانید گوشت مرغ یا سیب زمینی را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۳ نفر کوکوی ذرت تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو ذرت در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو ذرت
کنسرو ذرت۱ عدد
گوشت چرخ کرده۱۰۰ گرم
آرد سیب زمینی۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
تخم مرغ۲ عدد
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. تخم مرغ ها را کمی هم می زنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در مرحله بعد آرد سیب زمینی را کم کم به تخم مرغ اضافه می کنیم به طوری که آرد گلوله نشود.

پس از اینکار سیر را رنده می کنیم و به همراه نمک و فلفل سیاه به مایه کوکو اضافه می کنیم. در مرحله بعدی دانه های ذرت را به همراه گوشت چرخ کرده به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. سپس مانند کوکوی سیب زمینی مایه کوکو را کم کم با قاشق داخل تابه می ریزیم و پس از اینکه سمت زیرین کوکوها سرخ شد بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم و با نان سرو می کنیم. یکی از نکات مهم در زیبایی این کوکو این است که می توانید برای طعم بهتر و زیبایی هر چه بیشتر کوکوی خود از هویج و فلفل دلمه ای رنگی هم در مواد لازم آن استفاده کنید.

کوکو قارچ,کوکوی قارچ,کوکو قارچ و مرغ,کوکو قارچ و سیب زمینی,کوکو قارچ و اسفناج

طرز تهیه کوکو سویا

طرز تهیه کوکو سویا

کوکو سویا,کوکوی سویا,طرز تهیه کوکو سویا,دستور پخت کوکو سویا

کوکوی سویا یکی از کوکوهای خوشمزه و مفید ایرانی است که برای کسانی که می خواهند پروتئین بدن خود را از طریق سویا تامین کنند بسیار مفید است. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه کوکو سویا را با قارچ و سیب زمینی آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو سویا تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو سویا در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکوی سویا
سویا۲٫۵ پیمانه
جعفری۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
قارچ۳ عدد
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سویا را در آب گرم قرار می دهیم تا خوب خیس بخورد و نرم شود. سپس آبکشی می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. بهتر است سویا را یک مرتبه چرخ کنیم تا کاملا یکدست شود که اگر فرصت ندارید نیاز نیست اینکار را انجام دهید.

پس از اینکار پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه آبش را گرفتیم به سویا اضافه می کنیم. سیب زمینی را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستش ، رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به سویا اضافه می کنیم.

قارچ را هم بهتر است کمی در روغن تفت دهیم تا نرم شود سپس به صورت ریز خرد کنیم و به مواد اضافه کنیم. در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از داغ شدن روغن مانند کوکو سیب زمینی از مایه بر می داریم و در روغن سرخ می کنیم. به همین ترتیب تمام کوکوها را آماده می کنیم و با سس مورد علاقه سرو می کنیم.

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,دستور پخت کوکو بادمجان

طرز تهیه پن کیک سیب زمینی

طرز تهیه پن کیک سیب زمینی

پن کیک سیب زمینی,طرز تهیه پن کیک سیب زمینی,دستور پخت پن کیک سیب زمینی

پن کیک سیب زمینی یک غذای جدید و بسیار خوشمزه است که از نظر ظاهری شباهت هایی به کوکوی سیب زمینی دارد. در مواد این غذای خوشمزه از پنیر پارمیزان استفاده می شود که طعم بسیار خوبی به آن می دهد. در این آموزش کامل ترین روش تهیه پن کیک سیب زمینی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر پن کیک سیب زمینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پن کیک سیب زمینی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم پن کیک سیب زمینی
سیب زمینی۴ عدد
پنیر پارمیزان¼ لیوان
جعفری۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
آرد۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می کنیم و پس از گرفتن پوستشان با گوشتکوب خوب له می کنیم تا شبیه به پوره شوند. یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و پوره سیب زمینی را داخلش می ریزیم. پس از آن تخم مرغ را داخل کاسه می شکنیم.

و در مرحله بعد نیمی از آرد را به همراه پنیر پارمزان رنده شده و نمک و فلفل به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را رنده می کنیم و به همراه جعفری ( باید به صورتی ساطوری ریز خرد شود ) به مایه پن کیک اضافه می کنیم.

حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد مقداری روغن سرخ کردنی در تابه ای مناسب می ریزیم و پس از داغ شدن روغن ، مقداری از مایه بر می داریم و مانند کوکو سیب زمینی به آن شکل می دهیم .

سپس آنرا در آرد باقیمانده می غلتانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. صبر می کنیم تا یک طرف پن کیک سرخ شود ، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب پن کیک ها را سرخ می کنیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم.

سیب زمینی سرخ کرده,سیب زمینی سرخ شده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه کوکو استانبولی

طرز تهیه کوکو استانبولی

کوکو استانبولی,کوکو استانبولی,طرز تهیه کوکو استانبولی,دستور پخت کوکو استانبولی

کوکو استانبولی یکی از کوکوهای خوشمزه ایرانی است. در مواد این کوکو از لوبیا سبز استفاده می شود و به خاطر شباهت که به استانبولی پلو دارد نام آن را کوکوی استانبولی گذاشته اند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر کوکو استانبولی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوکو استانبولی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو استانبولی
سیب زمینی۲ عدد
پیاز سرخ شده۱ پیمانه
پنیر پیتزا ورقه ای۳ عدد
لوبیا سبز پخته۱ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس به صورت مربعی کوچک خرد می کنیم. سیب زمینی ها خرد شده را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و سیب زمینی ها را داخلش می ریزیم.

سپس پیاز سرخ کرده را به همراه لوبیا سبز پخته ( به اندازه بند انگشت خرد می کنیم ) ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا نوبت سرخ کردن کوکوهاست.

ابتدا در یک تابه متناسب با مقدار مایه کوکو ( اگر تابه کوچک یا بزرگ باشد قطر کوکو کم یا زیاد می شود ) ، روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود ، سپس مانند کوکو سبزی ، مایه کوکو را به صورت یکجا داخل تابه می ریزیم و با قاشق آنرا صاف می کنیم.

نکته قابل توجه اینست که کوکوی استانبولی مانند کوکوی سبزی نیاز به برگرداندن ندارد. پس از اینکه کوکو تقریبا سرخ شد ، پنیر های ورقه ای را روی آن می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا پنیرها آب شوند. سپس کوکو را به همراه نان سرو می کنیم.

کوکو کدو سبز,کوکوی کدو سبز,طرز تهیه کوکو کدو سبز,دستور پخت کوکو کدو سبز

طرز تهیه تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,دستور پخت تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای معروف و پر طرفدار ایتالیایی است. این دسر خوشمزه را بیشتر می توانید در کافی شاپ ها و کافه ها تهیه کنید. شاید فکر کنید تهیه تیرامیسو خیلی مشکل باشد اما اینطور نیست و با تهیه مواد زیر می توانید به راحتی آنرا در منزل تهیه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دسر تیرامیسو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه تیرامیسو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم تیرامیسو
بیسکوییت لیدی فینگر۱ بسته
زرده تخم مرغ۳ عدد
شکر۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه۱۵۰ گرم
پودر کاکائو½ قاشق غذاخوری
قهوه اسپرسو۱ فنجان
خامه۲۰۰ گرم

دستور طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کند ، سپس یک کاسه روی آب جوش قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه شکر داخل کاسه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را هم می زنیم.

پس از اینکار مخلوط تخم مرغ و شکر را از روی بخار آب بر می داریم و کمی هم می زنیم تا کاملا سرد شود. در مرحله بعد پنیر ماسکارپونه را به کاسه اضافه می کنیم و خوب با مواد دیگر مخلوط می کنیم تا مایه ما یکدست شود.

حالا خامه را به صورت جداگانه در یک ظرف خوب هم می زنیم تا فرم بگیرد ، سپس به کاسه اضافه می کنیم. قهوه اسپرسو سرد شده را در یک کاسه می ریزیم. در مرحله بعد یک ظرف مناسب که عمق خوبی داشته باشد انتخاب می کنیم.

بیسکوییت های لیدی فینگر را در قهوه می زنیم و در ظرف می چینیم. نیاز نیست بیسکوییت ها را در قهوه بخیسانیم ، فقط باید کمی مرطوب شوند. پس از اینکه کف ظرف پر از بیسکوییت شد نصف مایه ( مخلوط پنیر ماسکارپونه ، خامه و … ) را روی بیسکوییت ها پخش می کنیم.

مجددا همین کار را تکرار می کنیم و پس از یک لایه بیسکوییت یک لایه مایه تیرامیسو روی بیسکوییت ها به صورت یکنواخت پخش می کنیم. دسر را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. حداقل ۴ ساعت بعد پودر کاکائو را روی تیرامیسو می پاشیم و سرو می کنیم.

کرم کارامل,دسر کرم کارامل,طرز تهیه کرم کارامل,دستور کرم کارامل

طرز تهیه استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی پلو

استانبولی پلو,طرز تهیه استانبولی پلو,دستور پخت استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است. استانبولی را می توانیم با مواد متفاوتی تهیه کنیم. استانبولی با مرغ ، استانبولی با گوشت چرخ کرده و استانبولی با لوبیا سبز از معروف ترین انواع استانبولی هستند. در این آموزش ما غذا را با مرغ تهیه کرده ایم در صورت تمایل می توانید به جای گوشت مرغ از ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر استانبولی پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه استانبولی پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم استانبولی پلو
برنج۳ پیمانه
سیب زمینی۲ عدد
سینه مرغ۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۱ عدد
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا برنج را کمی می خیسانیم ، سپس یک قابلمه پر از آب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری نمک داخل آب می ریزیم سپس برنج را داخل قابلمه می ریزیم. سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا نیم پز شود.

گوشت مرغ را به همراه مقداری آب و زردچوبه داخل یک قابلمه قرار می دهیم تا مرغ تقریبا بپزد. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت مرغ را از استخوان جدا و خرد می کنیم.

گوشت مرغ را به پیاز اضافه می کنیم و کمی مواد را تفت می دهیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مخلوط پیاز و مرغ اضافه می کنیم. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا آب اضافه آن تبخیر شود.

در پایان سیب زمینی سرخ شده را به همراه مقداری نمک و فلفل به سس استانبولی اضافه می کنیم و مواد سس را خوب مخلوط می کنیم. زمانی که آب برنج به جوش آمد سس را به قابلمه برنج اضافه می کنیم و با برنج مخلوط می کنیم.

پس از اینکه آب موجود در قابلمه کاملا تبخیر شد کمی آب و روغن به برنج می دهیم و درب قابلمه یک دم کنی قرار می دهیم تا برنج دم بکشد. پس از آماده شدن استانبولی پلو آنرا به همراه ترشی گل کلم یا سالاد شیرازی سرو می کنیم.

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,دستور پخت زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری,طرز تهیه قارچ سوخاری,دستور پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ماده اصلی آن قارچ است. قارچ سوخاری مانند سیب زمینی سرخ کرده یکی از انواع پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که به همراه انواع غذاهای فست فودی مثل همبرگر ، مرغ سوخاری یا انواع پیتزاها سرو می شود. البته تهیه قارچ سوخاری رستورانی نکته های مهمی دارد که اگر به آنها توجه نکنید نتیجه کار شما خراب می شود. در این آموزش بهترین روش طرز تهیه قارچ سوخاری را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر قارچ سوخاری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه قارچ سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قارچ سوخاری
قارچ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاریبه میزان لازم
آبلیمو۱ قاشق مرباخوری
زعفران۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه جادار و مناسب انتخاب می کنیم. ماست را به همراه تخم مرغ داخل کاسه می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. حالا زعفران دم کرده را به همراه نمک ، فلفل و آبلیمو به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و مواد را مجددا مخلوط می کنیم.

آرد سوخاری را کم کم به مایه داخل کاسه اضافه می کنیم تا کمی سفت شود. مایه سوخاری باید به حدی غلظت داشته باشد تا به راحتی جذب قارچ ها شود. ریختن بیش از حد آرد سوخاری باعث می شود که مایه سوخاری جذب قارچ ها نشود.

حالا قارچ ها را می شوییم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. سپس داخل کاسه می اندازیم تا قارچ ها آغشته به مواد شوند و برای طعم دار کردن بهتر قارچ ها اجازه می دهیم قارچ ها حدود ۳۰ دقیقه در مایه بمانند تا به خوبی طعم دار شوند.

پس از اینکه قارچ ها طعم دار شدند در یک تابه کوچک و گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در یک کاسه مقداری آرد سوخاری درشت می ریزیم و قارچ ها را در آرد سوخاری می غلتانیم.

سپس در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. باید به حدی روغن در تابه بریزیم تا قارچ ها ( مانند فلافل ) در روغن شناور باشند. زمانی که قارچ ها طلایی رنگ شدند از روغن خارج می کنیم و بر روی یک دستمال کاغذی ضخیم قرار می دهیم تا روغن اضافی قارچ ها گرفته شود.

کوکو قارچ,کوکوی قارچ,کوکو قارچ و مرغ,کوکو قارچ و سیب زمینی,کوکو قارچ و اسفناج

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی

فرنی,فرنی با آرد برنج, ferni ,دستور پخت فرنی,طرز تهیه فرنی, tvkd

فرنی یکی از افطاری های معروف و پر طرفدار ایرانی است که در ماه رمضان تهیه می شود. فرنی به روش های مختلفی طبخ می شود که فرنی با آرد برنج و فرنی با نشاسته معروف ترین انواع آن می باشد. البته فرنی یک غذای مقوی برای کودکان هم می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر فرنی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه فرنی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم فرنی
شیر۴ لیوان
آرد برنج۴ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
شکر۸ قاشق غذاخوری

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شیر را به همراه گلاب و شکر درونش می ریزیم. شکر را داخل شیر حل می کنیم و آرد برنج را کم کم اضافه می کنیم به صورتی که آرد برنج در شیر گلوله نشود. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مواد را متداوم باید هم بزنیم تا زمانی که شیر به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد باید دقت بیشتری داشته باشیم زیرا اگر هم زدن فرنی را متوقف کنیم فرنی سریعا ته می گیرد و طعم خوبش را از دست می دهد.

به همین دلیل پس از اینکه شیر به جوش آمد فرنی را به آرامی و با صبوری هم می زنیم تا کم کم غلظتش بیشتر شود و کمی سفت شود. پس از اینکه غلظت آن مناسب بود ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم فرنی سرد شود ، سپس سرو می کنیم.

شیر برنج,شیربرنج,طرز تهیه شیر برنج,دستور پخت شیر برنج

نکات پخت فرنی

آب انداختن فرنی

شاید خیلی از زمان ها فرنی تهیه کرده باشید و پس از خارج کردن فرنی از یخچال مشاهده کرده باشید فرنی شما آب انداخته است. دلیل آب انداختن فرنی این است که برای خنک شدن آن را در یخچال قرار داده اید . فرنی باید در دمای محیط خنک شود.

شله زرد,طرز تهیه شله زرد,دستور پخت شله زرد

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری,طرز تهیه مرغ سوخاری,دستور پخت مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این غذای خوشمزه را می توان هم با برنج سرو کرد هم با نان. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به مرغ کنتاکی که یک غذای امریکایی است دارد. ماده اصلی این غذا همانطور که از نامش مشخص است قطعات گوشت مرغ است که با ادویه ها و طعم دهنده ها طعم دار می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر مرغ سوخاری تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه مرغ سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مرغ سوخاری
گوشت مرغ۸ تکه
آرد۲ لیوان
ماست۱ لیوان
پیاز۱ عدد
سبزیجات معطر¼ لیوان
پودر پیاز½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید قطعات مرغ را طعم دار کنیم. برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جعفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.

پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند.

در یک کاسه دیگر آرد را به همراه پودر سیر ، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا پودر سوخاری یکدست شود. پس از اینکه مرغ ها طعم دار شد قطعات مرغ را در مخلوط آرد می غلتانیم تا تمام نقاط مرغ آغشته به آرد شود.

یک تابه گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم ، سپس مرغ ها را در روغن سرخ می کنیم. بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم تا روغن جذب مرغ نشود. در پایان می توانیم مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم و در کنار مرغ سوخاری سرو کنیم.

استیک مرغ,طرز تهیه استیک مرغ,دستور پخت استیک مرغ

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی

ژله بستنی یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین دسرهای ایرانی است. این دسر خوشمزه به روش های مختلفی تهیه می شود. این نوع ژله با رنگ های های مختلفی تهیه می شود و با نام ژله لایه ای معروف است. در این آموزش سریع ترین و ساده ترین نوع طرز تهیه ژله بستنی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دسر ژله بستنی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ژله بستنی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم ژله بستنی
ژله۲ بسته
بستنی وانیلی۱٫۵ عدد
آب جوشبه میزان کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود ( فقط بستنی باید کمی نرم شود و نباید بیش از حد شل شود ) . در مرحله بعد یک بسته پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل می کنیم و روی حرارت بخار آب مواد را هم می زنیم تا ژله شفاف شود.

وقتی پودر ژله را در آب جوش حل کردیم نصف بستنی وانیلی را به آن اضافه و مخلوط می کنیم تا مواد صاف شوند سپس در قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد. برای بستن ژله حدودا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

بعد از اینکه لایه اول ژله خودش را گرفت ، بسته دوم ژله را مانند روشی که در بالا توضیح دادیم در آب جوش حل می کنیم و پس از مخلوط کردن با بستنی وانیلی روی لایه اول می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود.

در مرحله پایانی حداقل ژله را به مدت ۲ ساعت باید در یخچال قرار دهیم تا ژله آماده سرو شود. نکته مهم در مورد تهیه ژله بستنی دو لایه این است که بهتر است برای زیباتر شدن نمای دسر ، ژله ای که رنگش روشن تر است در لایه بالایی قرار بگیرد.

در این آموزش ما ژله بستنی دو لایه را آموزش دادیم ، شما اگر می خواهید ژله ای با لایه های بیشتر تهیه کنید فقط کافیست همین مراحل را چند بار دیگر تکرار کنید و لایه های رنگی بیشتری تولید کنید. هر چه لایه ها بیشتر باشد ژله شما زیباتر خواهد شد.

پاناکوتا شکلاتی,دسر پاناکوتا شکلاتی,طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی,دستور پاناکوتا شکلاتی

12345678910
last