طرز تهیه پوره سیب زمینی

سه شنبه 28 فروردين 1397
15:43
ادمین

طرز تهیه پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی , طرز تهیه پوره سیب زمینی , دستور پخت پوره سیب زمینی , vi sdf cldkd

پوره سیب زمینی یک غذای خوشمزه است که خیلی راحت و فوری می توانید آنرا در منزل تهیه نمایید. البته پوره سیب زمینی را می توانید در کنار غذای اصلی هم سرو کنید. مثلا می توانید غذای اصلی را با پوره سیب زمینی تزیین کنید. در این آموزش کامل ترین دستور پخت پوره سیب زمینی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر پوره سیب زمینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پوره سیب زمینی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم پوره سیب زمینی
سیب زمینی۴ عدد
شیر¾ لیوان
کره۱۰۰ گرم
جعفری۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس آنها را می شوییم و خرد می کنیم. بهتر است سیب زمینی را با اندازه های درشت خرد کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردیم با سه روش می توانیم آنها را بپزیم.

روش اول بخارپز کردن ، روش دوم آبپز کردن و روش سوم کباب کردن در فر است ، که به سلیقه و راحتی خود می توانید هر کدام از این روش های پخت را انتخاب کنید. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود.

پس از اینکه سیب زمینی ها را پختیم آنها را با گوشتکوب به خوبی له می کنیم ، سپس کره آب شده را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه پوره سیب زمینی آماده شد جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را باید به صورت گرم سرو کنیم. با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر یا پودر پیاز هم به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.


[ بازدید : 109 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

دوشنبه 27 فروردين 1397
19:16
ادمین

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی , شیرینی برنجی , طرز تهیه نان برنجی , دستور پخت نان برنجی , khk fvk d

نان برنجی یا شیرینی برنجی یکی از معروف ترین شیرینی های سنتی شهر کرمانشاه است. در گذشته این شیرینی را برای عید نوروز تهیه می کرده اند ، ولی امروزه به خاطر طعم خوبش به عنوان یکی از مهم ترین سوغاتی های شهر کرمانشاه شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید یک سینی پر نان برنجی تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه نان برنجی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم نان برنجی
آرد برنج۵۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گلاب۶ قاشق غذاخوری
تخم خرفهبرای تزیین

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا آرد برنج را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. ما در این آموزش از کره استفاده کرده ایم ولی اگر روغن کرمانشاهی در دسترس دارید از آن استفاده کنید زیرا طعم بهتری به نان برنجی شما خواهد داد.

کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود سپس با آرد برنجی مخلوط می کنیم. ورز دادن آرد برنجی را تا جایی ادامه می دهیم که کره کاملا در آن حل شود. در مرحله بعد شکر را در ۱ لیوان آب حل می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.

اجازه می دهیم آب کمی تبخیر شود تا مخلوط آب و شکر به شربتی با غلظت متوسط تبدیل شود. سپس شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود. پس از اینکه شربت خنک شد آنرا به مخلوط آرد برنجی و کره اضافه می کنیم.

در مرحله بعدی تخم مرغ را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به آرد برنج اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر یکدست و نرم به وجود بیاید. پس از ورز دادن خمیر آنرا در یک کاسه قرار می دهیم و یک پارچه تمیز روی آن می کشیم.

به مدت ۶ ساعت خمیر را در جایی با دمای معتدل قرار می دهیم تا خمیر آماده شود. توجه داشته باشید که خمیر را نباید در جای گرم یا جای خیلی سرد مانند یخچال قرار دهیم. پس از گذشت این زمان فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

در سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم ، سپس از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و به صورت دایره شکل حالت می دهیم ، سپس مقداری تخم خرفه روی هر شیرینی می پاشیم و در سینی فر با فاصله مناسب می چینیم.

به همین ترتیب تمام نان برنجی ها را کف سینی می چینیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پخت کامل نان برنجی نیاز است اما با توجه به اینکه دمای فرها متفاوت است ممکن است تا ۳۰ دقیقه هم طول بکشد.

پس از اینکه پخت نان برنجی ها کامل شد ، اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپس با دقت از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر خود می چینیم. نان برنجی را می توانید برای عصرانه به همراه چای نوش جان کنید.

همچنین ببینید : شیرینی نارگیلینان کشمشیشیرینی گردوییکیک اسفنجی


[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه میگو پلو

شنبه 25 فروردين 1397
17:10
ادمین

طرز تهیه میگو پلو

میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , دستور پخت میگو پلو , meygoo polo

میگو پلو یکی از غذاهای دریایی ایرانی است که امروزه با گسترده شدن مصرف میگو ، در کل نقاط کشورمان مورد استفاده قرار می گیرد. البته قبل تر ها که مصرف میگو محدودتر بود این غذا در استان خوزستان و بوشهر بیشتر طبخ می شده است. در ادامه کامل ترین دستور پخت میگو پلو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر میگو پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میگو پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم میگو پلو
میگو پاک شده۳۰۰ گرم
برنج۳ پیمانه
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گشنیز۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم. وقتی پیاز و سیر نرم شدند مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه سیر و پیاز کاملا طلایی شدند میگوها را به تابه اضافه می کنیم و با مواد دیگر تفت می دهیم. صبر می کنیم تا رنگ میگوها کمی تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

حالا یک قاشق زعفران دم کرده را به اضافه ۱ لیوان آب داغ به تابه اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. اجازه می دهیم سس میگو پلو شروع به جوشیدن کند و کم کم غلظت کافی را به دست آورد. پس از اینکه آب سس تمام شد.

گشنیزها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. برنج را به همراه ۶ لیوان آب و کمی نمک در یک قابلمه می ریزیم.

با حرارت زیاد اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید و برنج نرم شود. زمانی که اطراف دانه های برنج نرم شد آنرا با آب سرد آبکشی می کنیم. قابلمه ای که برای میگو پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن داخلش می ریزیم.

برای ته دیگ میگو پلو می توانیم به دلخواه از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنیم. ته دیگ را که در قابلمه قرار دادیم مقداری برنج روی ته دیگ می ریزیم. سپس مقداری از سس را روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب تمام مواد را داخل قابلمه می ریزیم.

در لایه آخر باید برنج بریزیم. در ادامه کمی آب و روغن به برنج می دهیم. در مرحله بعدی یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم برنج به آرامی دم بکشد. پس از اینکه غذا آماده شد آنرا خوب مخلوط می کنیم تا مواد سس میگو به تمام نقاط برنج برسد.

همچنین ببینید : لوبیا پلوعدس پلواستانبولی پلوقلیه میگومیگو کبابیمیگو سوخاری


[ بازدید : 119 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بیوگرافی کامبیز دیرباز

پنجشنبه 23 فروردين 1397
15:53
ادمین

بیوگرافی کامبیز دیرباز

کامبیز دیرباز , عکس کامبیز دیرباز , بیوگرافی کامبیز دیرباز , خانواده کامبیز دیرباز , اینستاگرام کامبیز دیرباز

معرفی کوتاه کامبیز دیرباز
نام اصلیکامبیز
نام خانوادگیدیرباز
تاریخ تولد۱۳۵۴/۶/۱۲
محل تولدتنکابن
تحصیلاترشته بازیگری

kambiz dirbaz , کامبیز دیرباز و همسرش , کامبیز دیرباز و زنش , ازدواج کامبیز دیرباز

کامبیز دیرباز در کنار همسر و دخترش

بیوگرافی و زندگینامه

کامبیز دیرباز متولد دوازدهم شهریور ماه ۱۳۵۴ در شهر تنکابن ( استان مازندران ) است. تحصیلاتش را در رشته ای مرتبط با شغلش به پایان رسانده است ، کامبیز دیرباز فارغ التحصیل رشته بازیگری از دانشگاه هنر و معماری است.

او هم مانند خیلی از بازیگرهای دیگر فعالیت هنری خود را از تئاتر شروع کرده است ، اولین کار حرفه ای او بازی در تئاتر سیاوش خوانی در سال ۱۳۷۶ بوده است. دو سال بعد با بازی در فیلم دختران انتظار اولین تجربه سینمایی خود را کسب کرد.

در سال هزار و سیصد و هشتاد و سه در سریال تب سرد بازی کرد. در این سریال در کنار بازیگرانی همچون شهاب حسینی و حمید گودرزی ایفای نقش کرد. این سریال باعث معروف شدن او شد ولی عمده محبوبیت خود را با بازی در فیلم اخراجی ها به دست اورد.

در این فیلم که در زمان نمایش پر فروش ترین فیلم سال شد ، کامبیز دیرباز در نقش مجید سوزوکی به خوبی درخشید و محبوبیت زیادی کسب کرد. کامبیز دیرباز در سال ۱۳۸۷ ازدواج کرده است که نتیجه این ازدواج دختریست به نام نیاز دیرباز.

 hlfdc ndvfhc , کامبیز دیرباز و دخترش , نیاز دیرباز دختر کامبیز دیرباز , فرزند کامبیز دیرباز

کامبیز دیرباز و دخترش نیاز

ازدواج با هم دانشکده ای

همسرش در دانشگاه ادبیات نمایشی خوانده است و دوران تحصیلات با هم در یک دانشکده تحصیل کرده اند. آشنایی در دانشکده سرانجام در سال ۱۳۸۷ به ازدواج می انجامد. البته کامبیز دیرباز ازدواج خود را رسانه ای نکرده بود.

پس از اینکه پژمان جمشیدی در فضای مجازی ازدواج کامبیز دیرباز را تبریک گفت مشخص شد که کامبیز دیرباز در سکوت خبری ازدواج کرده است. کامبیز دیرباز در مورد همسرش گفته است که او یکی از سرسخت ترین منتقدان من در بازیگری است.

همچنین ببینید : مهران مدیری


[ بازدید : 151 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

اس ام اس شهادت امام موسی کاظم

سه شنبه 21 فروردين 1397
15:49
ادمین

اس ام اس شهادت امام موسی کاظم

شهادت امام موسی کاظم , اس ام اس شهادت امام موسی کاظم , تسلیت شهادت امام کاظم

اس ام اس شهادت امام موسی کاظم

اس ام اس شهادت امام موسی کاظم

امام کاظم (ع ) می فرمایند :

کم گویى ، حکمت بزرگى است

بر شما باد به خموشى که

شیوه اى نیکو و سبک بار و سبب تخفیف گناه است

شهادت مظلومانه اش تسلیت و تعزیت باد

تسلیت شهادت امام موسی کاظم

امام موسی کاظم علیه السلام :

بدانید که بهاى تن شما مردم جز بهشت نیست،

آن را جز بدان مفروشید

شهادت غریبانه و مظلومانه امام کاظم (ع) تسلیت باد

اس ام اس شهادت امام کاظم

چشم گردون در عزای موسی جعفر گریست

دیده ی خورشید بر آن ماه خوش منظر گریست

او که خود مظلوم و در بند ستمگر بود اسیر

بر غریبی شهید کربلا یک سر گریست

اس ام اس شهادت امام موسی

از جهان رفته با قلب خسته

نزد زهرای پهلو شکسته

راحت از جور و زنجیر کین شد

خاک غم بر سر مسلمین شد

اشعار شهادت امام موسی کاظم

یا حضرت معصومه، ای یادگار زهرا

بزم عزا به پا کن امشب برای بابا

ای شیعیان بیارید عطر و گلاب و قرآن

موسی بن جعفر آزاد، گردد ز کنج زندان

شهادت غریبانه ی امام کاظم (ع) تسلیت باد

متن شهادت امام موسی کاظم

سالروز شهادت امام موسی کاظم باب الحوائج

را خدمت تمامی شیعیان آن حضرت

تسلیت عرض می نماییم

جملات زیبا شهادت امام کاظم

خدایا به حق امام کاظم علیه السلام

توفیق کظم غیظ

در لحظات سخت امتحان را به همه ما عطا بفرما

الهی آمین

پیام اداری تسلیت شهادت امام موسی کاظم

امشب شب عزای امام عالمین است

دل را هوای قبر غریب کاظمین است

باب الحوائج امشب حاجت روا گردیده

مهدی به یاد جدش، صاحب عزا گردیده

آجرک الله یا بقیه الله

پیامک شهادت امام موسی کاظم

امام کاظم (ع ) می فرمایند :

هر که خشم خود را از مردم باز دارد

خداوند عذاب روز قیامت را از او باز می دارد

اس ام اس شهادت امام موسی کاظم

امام کاظم ع می فرمایند :

بهترین عبادت بعد از شناخت خداوند انتظار فرج است

برای تعجیل در فرجش و عمل به این حدیث نورانی

دعای فرج را فراموش نکنیم

همچنین ببینید : پیام تسلیتتسلیت اربعین


[ بازدید : 120 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

اس ام اس عید مبعث

دوشنبه 20 فروردين 1397
15:26
ادمین

اس ام اس عید مبعث

عید مبعث , تبریک عید مبعث , اس ام اس عید مبعث , متن عید مبعث , جملات عید مبعث , شعر عید مبعث

اس ام اس عید مبعث

اس ام اس عید مبعث

گر فکر رهایی ز غم و راه نجاتی

در این شب پر فیض تو خواهی ثمراتی

باید که به کوری دو چشمان حسودان

بر احمد و آلش بفرستی صلواتی

عید مبعث بر تمام مسلمانان جهان مبارک باد

متن تبریک عید مبعث

عید سعید مبعث

آغاز راه رستگارى

و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت،

مبارک باد

پیام تبریک عید مبعث

از بعثت او جهان جوان شد

گیتى چو بهشت جاودان شد

این عید به اهل دین مبارک

بر جمله مسلمین مبارک

پیامک عید مبعث

ماه فرو ماند از جمال محمّد

سرو نباشد به اعتدال محمّد

قدر فلک را کمال و منزلتی نیست

در نظر قدر با کمال محمّد

بعثت پیامبر اکرم (ص) مبارک باد

اشعار عید مبعث

بعثت، امید انسان به فردایی روشن است.

بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان

و باران رحمت بی‌‌حد او بر زمینیان است.

بعثت پیامبر خوبی ها مبارک باد

شعر عید مبعث

تویی هم مصطفی و هم محمد

تو را در آسمان نامند احمد

تو کانون صفا مرد یقینی

تو عین رحمه للعالمینی

عید مبعث بر شما همکار گرامی مبارک باد

متن عید مبعث

ای سینه ی مجروح ما مجروح طول غیبتت

در بعثت جدت همه چشم انتظار بعثتت

خورشید مکه کی رسد صبح طلوع نهضتت

بت های عالم بشکند با دست عزم و همتت

جملات زیبا عید مبعث

ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد

دل رمیده ما را انیس و مونس شد

نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت

به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد

بعثت پیامبر اکرم (ص) مبارک باد

اس ام اس تبریک عید مبعث

سلام بر مبعث، پیام خیزش انسان، از خاک تا افلاک

سلام بر مبعث، انفجار نور و ظهور همه ارزش‏ها در صحنه حیات بشر

بعثت پیامبر اکرم (ص) مبارک باد

اس ام اس زیبای عید مبعث

امروز روز تکوین آیه‏ های رسالت است.

روز تجلّی رحمت الهی.

عید پیامبری رسول خدا ص مبارک باد

همچنین ببینید : ولادت امام محمد باقرتبریک تولد


[ بازدید : 141 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه بستنی سنتی

شنبه 18 فروردين 1397
15:34
ادمین

طرز تهیه بستنی سنتی

بستنی سنتی , طرز تهیه بستنی سنتی , دستور بستنی سنتی , fsjkd skjd

بستنی سنتی یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی است. یکی از معروف ترین انواع بستنی سنتی متعلق به فردی به نام اکبر مشدی بوده است که از خدمه دربار قارجار بوده است و پس از انقراض قاجار ، او به بستنی فروشی روی می آوررد و به واسطه بستنی های خوشمزه اش شهرت بسیاری کسب می کند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر بستنی سنتی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه بستنی سنتی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بستنی سنتی
خامه۱۰۰ گرم
شیر پر چرب۴ پیمانه
شکر۲ پیمانه
گلاب½ پیمانه
ثعلب۲ قاشق چایخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
اسانس هلبه دلخواه

دستور طرز تهیه

خامه را در یک سینی لبه دار و بزرگ می ریزیم و آنرا با یک جسم صاف فشار می دهیم تا صاف و نازک ( به قطر ۲ میلیمتر ) به صورت یک دست پهن شود ، سپس سینی را درون فریزر قرار میدهیم تا خامه یخ بزند. در مرحله بعد شیر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

پس از اینکه شیر جوش آمد ، حرارت زیر آنرا ملایم می کنیم و گلاب و زعفران دم کرده را به شیر اضافه می کنیم. در مرحله بعد ثعلب و شکر را به خوبی با هم مخلوط می کنیم ، سپس برای اینکه مایه بستنی یکدست باشد با یک قاشق کم کم به شیر اضافه می کنیم.

شیر را باید در زمان اضافه کردن مخلوط شکر و ثعلب به صورت متداوم هم بزنیم. پس از اینکه تمام مخلوط شکر و ثعلب را اضافه کردیم و مایه بستنی غلیظ شد ، آنرا از روی حرارت بر می داریم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

در یک قابلمه بزرگتر یخ می ریزیم و کاسه بستنی را روی یخ ها قرار می دهیم و با همزن بستنی را خوب می زنیم تا کمی کش دار شود. پس از اینکار بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مجددا بستنی را خارج می کنیم.

مجدد بستنی را با همزن می زنیم تا کشدار شود ، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم. این عمل را باید ۳ تا ۵ باز انجام دهیم تا بستنی ما کاملا منسجم و کشدار شود. پس از اینکه بستنی آماده شد خامه یخ زده را خرد می کنیم و به همراه خلال پسته به آن اضافه می کنیم.

کمی بستنی را مخلوط می کنیم تا خلال پسته و خامه یخ زده به همه جای آن برسد سپس بستنی را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا آماده مصرف شود. در صورت تمایل می توانید کمی اسانس هل هم به مواد بستنی خود اضافه کنید.

نکات تهیه بستنی سنتی

یخ نزدن خامه

شاید برای خیلی ها این موضوع پیش آمده باشد که هنگامی که خامه را در فریزر قرار داده اند و پس از مدتی متوجه شده اند که خامه یخ نزده است. دلیل این موضوع این است که از خامه ای با چربی بالا استفاده است. حتما از خامه کم چرب برای این کار استفاده کنید و در صورتی که خامه کم چرب موجود نبود مقداری شیر به خامه اضافه کنید ، سپس در فریزر قرار دهید.

همچنین ببینید : ذرت مکزیکیمسقطی


[ بازدید : 148 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بیوگرافی مهران مدیری

چهارشنبه 15 فروردين 1397
16:20
ادمین

بیوگرافی مهران مدیری

مهران مدیری , عکس مهران مدیری , بیوگرافی مهران مدیری , خانواده مهران مدیری , اینستاگرام مهران مدیری

معرفی کوتاه مهران مدیری
نام اصلیمهران
نام خانوادگیمدیری
تاریخ تولد۱۳۴۶/۱/۱۸
محل تولدتهران
تحصیلاتدیپلم

mehran modiri , مهران مدیری و دخترش , شهرزاد مدیری , عکس همسر مهران مدیری

مهران مدیری و دخترش شهرزاد

بیوگرافی و زندگینامه

مهران مدیری متولد هجدهم فروردین ماه ۱۳۴۶ در شهر تهران ( محله سر آسیاب دولاب ) است. پدر و مادرش هر دو اراکی هستند. کودکی متفاوتی را تجربه کرده است و در دوران کودکی احساس تنهایی می کرد و دوستان زیادی نداشته است.

همانطور که چندین بار در برنامه دورهمی گفته است با ریاضیات و درس هایی که در آنها ریاضیات کاربرد دارد رابطه خیلی خوبی ندارد. نکته جالب در بیوگرافی مهران مدیری این است که سه سال در دوران دفاع مقدس در جبهه ها جنگیده است.

مهران مدیری از نظر خیلی ها آدم غمگین و تلخی است. حتی بهاره رهنما در مصاحبه ای گفته بود : مهران مدیری یکی از تلخ ترین آدم هایی است که در تمام عمرم دیده ام. مدیری در مورد این موضوع گفته است که خیلی وقت ها درست است.

در طول روز غمگین بودم به شاد بودنم می چربد و خیلی زود هم خودش را نشان می دهد. پدرش را بر اثر سکته از دست داده است و طبق گفته یکی از همسایگان قدیمی شان مهران مدیری از نظر اخلاق و رفتار به پدرش شباهت زیادی دارد.

مهران مدیری متاهل است و دو فرزند دارد. پسرش فرهاد مدیری مشغول آهنگسازی و دخترش شهرزاد مدیری طراحی لباس خوانده است. جالب است بدانید که حیوان خانگی مهران مدیری یک مار است که در فیلم همیشه پای یک زن در میان است هم بازی کرده است.

livhk lndvd , مهران مدیری و پسرش , فرهاد مدیری , پدر مهران مدیری , پسر مهران مدیری

مهران مدیری و پسرش فرهاد

شایعه برادر خواننده

امید سلطانی خواننده لس آنجلسی در یکی از شبکه های ماهواری اعلام کرده بود که مهران مدیری برادر من است ، هرچند که از هم دور هستیم ولی روابط بسیار خوبی داریم. این شایعه به سرعت در فضای مجازی پخش شد.

البته با مصاحبه ای که مهران مدیری انجام داد مشخص شد که این خبر فقط در حد یک شایعه است. خبرنگار از مهران مدیری در مورد این موضوع پرسید که خوانند اونطرف آبی با شما برادر هستند : مهران مدیری در جواب گفت : خیر.

همچنین ببینید : رامبد جوان


[ بازدید : 242 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سس مایونز

سه شنبه 14 فروردين 1397
18:25
ادمین

طرز تهیه سس مایونز

سس مایونز , طرز تهیه سس مایونز , دستور سس مایونز , ss lhd kc

سس مایونز یکی از پر مصرف ترین سس های موجود در دنیاست. این سس خوشمزه را می توانید با انواع سالاد ها و غذاهای فست فودی مانند ساندویچ ها سرو کنید. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سس سفید یا همان سس مایونز را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای تست مقداری سس مایونز تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سس مایونز در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم سس مایونز
روغن مایع۱ لیوان
زرده تخم مرغ۱ عدد
پودر خردل¼ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
سرکه۲ قاشق مرباخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سس مایونز

ابتدا در یک ظرف مناسب زرده های تخم مرغ را به همراه شکر ، نمک و پودر خردل به خوبی مخلوط می کنیم و تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که اگر مواد شما حاوی سفیده تخم مرغ باشند امکان بریدن و خراب شدن سس شما خیلی زیاد است.

پس از اینکار آبلیمو و سرکه را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط می کنیم ، سپس نیمی از مخلوط سرکه و آبلیمو را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکار نوبت اضافه کردن روغن مایع است.

برای تهیه سس مایونز بهتر است از روغن های خنثی مانند روغن زیتون استفاده است ولی اگر روغن زیتون در دسترس نیست با روغن مایع های معمولی هم می توانید این سس خوشمزه را درست کنید. روغن را باید قطره قطره به مواد اضافه کنیم.

به طور متداوم مواد را مخلوط می کنیم و روغن را قطره قطره اضافه می کنیم. زمانی که نصف روغن مایع را اضافه کردیم و مایه سس خودش را گرفت باقیمانده مخلوط آبلیمو و سرکه را به سس اضافه می کنیم و مجددا روغن مایع را به صورت قطره قطره به سس اضافه می کنیم.

و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم. پس از اینکه سس خودش را گرفت هم زدن آنرا متوقف می کنیم. فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و به آرامی با یک قاشق با سس مخلوط می کنیم. در پایان به مدت ۲ ساعت اجازه می دهیم سس در دمای محیط باقی بماند.

سپس آنرا در ظرف دربسته قرار می دهیم و داخل یخچال می گذاریم. به این دلیل که سس مایونز خانگی مواد نگه دارنده ندارد ، زمان نگهداری آن در یخچال حدودا یک هفته است و بهتر است در هر بار تهیه سس ، مقداری سس تهیه کنیم که بتوانیم آنرا در مدت یک هفته مصرف کنیم.

نکات تهیه سس مایونز

دلیل بریدن سس مایونز

یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود سس مایونز خانگی خراب شود اینست که سس می بُرد.مهم ترین دلیلی که ممکن است سس شما ببرد و خراب شود اضافه کردن روغن به صورت یکجا است. حتما روغن را به صورت قطره قطره به مواد سس اضافه کنید.

دلیل زرد شدن سس مایونز

شاید در خیلی از مواقع رنگ سس مایونز شما به زردی بزند. مهم ترین دلیل این مسئله استفاده از تخم مرغ هایی است که زرده های خیلی پر رنگی دارند. دلیلی دیگر هم وجود دارد ، اگر در مرحله اول زرده تخم مرغ را به خوبی نزده باشید ، سس شما کمی زرد رنگ خواهد شد.


[ بازدید : 129 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

يکشنبه 12 فروردين 1397
16:02
ادمین

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

آش ترخینه , آش ترخینه دوغ , طرز تهیه آش ترخینه دوغ , دستور پخت آش ترخینه دوغ , HA jvodki n y

آش ترخینه دوغ یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شهر اراک است. این آش در شهرهای مختلفی مثل ملایر ، کرمانشاه ، همدان و بروجرد طبخ می شود. ترخینه دوغ یک ماده غذایی دست ساز است که از بلغور گندم تهیه می شود. در شهر اراک این آش خوشمزه را بیشتر در مهمانی ها و مراسم های خاص مانند تعطیلات عید نوروز و سیزده بدر می پزند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش ترخینه دوغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش ترخینه دوغ در ادامه با هم دوره همراه باشید.

مواد لازم ترخینه
بلغور گندم۵۰۰ گرم
ماست ترش۱٫۵ کیلوگرم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زعفران½ قاشق چایخوری
پونه خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترخینه

ابتدا بلغور گندم را در آب قرار می دهیم تا خیس بخورد. حدود ۶ ساعت زمان برای خیس خوردن بلغور گندم نیاز است. پس از گذشت این زمان بلغور گندم را آبکشی می کنیم. ماست را خوب می زنیم تا یکدست شود سپس به بلغور اضافه می کنیم.

مخلوط بلغور گندم و ماست را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا مواد کاملا بپزند. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا مواد بپزند ، در این مدت باید مواد را هر چند دقیقه یکبار هم بزنیم تا ته نگیرد. در پایان پخت زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، زعفران و پونه خشک را اضافه می کنیم.

زمانی که مواد به شکل خمیر در آمد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا مایه ترخینه کمی سرد شود. سپس به اندازه یک پرتقال از مایه بر می داریم و به آن شکل می دهیم سپس آن را فشار می دهیم تا کمی تخت شود.

به همین ترتیب تمام ترخینه را آماده می کنیم. پس از اینکه ترخینه ها آماده شد آنها را در یک سینی بزرگ می چینیم و در یک جای خشک قرار می دهیم تا آب موجود در مواد ترخینه ها گرفته شود و کاملا خشک و اماده مصرف شوند.

مواد لازم آش ترخینه دوغ
ترخینه دوغ۳ عدد
کشک۱ لیوان
لوبیا چیتی۷۵ گرم
نخود۷۵ گرم
عدس۷۵ گرم
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیر۸ حبه
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

ابتدا باید حبوبات آش را از شب قبل در آب بخیسانیم تا ضمن اینکه نفخ شان برطرف شود ، زمان کمتری نیز برای پخت شان صرف شود. ترخینه ها را نیز باید ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی در مقداری آب بخیسانیم تا نرم شوند.

یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم ، نخود و لوبیا چیتی را به همراه ترخینه ها داخل قابلمه می ریزیم و ۱ تا ۲ لیتر آب اضافه می کنیم تا حبوباتمان کاملا بپزند. در همین حین باید سیر داغ ، نعناع داغ و پیاز داغ را برای داخل آش و تزیین آن آماده کنیم.

سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. نعناع خشک را هم به صورت جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

پس از اینکه نخود ، لوبیا چیتی نیم پز شدند عدس را اضافه می کنیم. دلیل اینکه عدس را حدود ۱ ساعت بعد به دیگر حبوبات اضافه می کنیم این است که عدس زودتر از نخود و لوبیا چیتی می پزد. حالا سبزی آشی را خرد می کنیم.

پس از اینکه حبوبات پختند سبزی آشی را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه نیمی از مخلوط سیر داغ و پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه می کنیم. در این مرحله نمک آش را اندازه می گیریم و در صورت نیاز مقداری نمک اضافه می کنیم.

بهتر است بعد از اضافه کردن سبزی آشی درب قابلمه را نبندیم ، زیرا بستن درب قابلمه باعث بد رنگ شدن سبزی آش می شود. پس از اینکه آش جا افتاد آن را در ظرف می کشیم و با نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش ترخینه دوغ

سبزی آش

سبزی آش ترخینه دوغ شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر است. سبزی آشی را باید نسبت به سبزی خورشتی درشت تر خرد کرد. می توانید از سبزی فروشی ها سبزی آماده و خرد شده آشی تهیه نمایید.


[ بازدید : 126 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وب تفریحی دورهمی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]