طرز تهیه کوکو برنج

چهارشنبه 4 بهمن 1396
19:47
ادمین

طرز تهیه کوکو برنج

کوکو برنج,کوکوی برنج,طرز تهیه کوکو برنج,دستور پخت کوکو برنج

کوکو برنج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی آن برنج است. در زمان هایی که مقداری از برنج شما از وعده های دیگر می ماند می توانید برای اینکه برنج شما از بین نرود با آن کوکوی برنج تهیه نمایید. این کوکو خیلی طعم خوبی دارد ، توصیه می کنیم حتما برای یک بار هم که شده آنرا امتحان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کوکو برنج تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه کوکو برنج در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کوکو برنج
برنج پخته۲ لیوان
پیازچه۶ عدد
تخم مرغ۴ عدد
سیب زمینی۱ عدد
پودر سوخاری۱ قاشق غذاخوری
زعفران۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
پودر سیربه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

برای تهیه این کوکو نیاز به ۲ پیمانه برنج پخته داریم که می توانید از برنجی که قبلا مانده استفاده کنید. برای شروع برنج را باید له کنیم. برای این منظور می توانیم از چرخ گوشت ، غذاساز یا گوشکوب برقی استفاده کنیم.

پس از این کار پیازچه را ساطوری خرد می کنیم و به همراه پودر سوخاری ، تخم مرغ ، زعفران دم کرده ، نمک ، فلفل ، پودر سیر و زردچوبه به برنج اضافه می کنیم. سیب زمینی را نیم پز می کنیم و آنرا هم به مواد کوکو اضافه می کنیم.

در صورت تمایل می توانید از مواد دیگری مثل زرشک یا انواع سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در مایه کوکو استفاده کنید. مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان کار مایه کوکو باید کمی سفت باشد.

حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور تابه ای روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. صبر می کنیم تا روغن داغ شود سپس به اندازه فلافل از مایه بر می داریم و به صورت دایره شکلش می دهیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شود.

اگر کوکوی شما هنگام سرخ کردن از هم باز می شود می توانید یک سفیده تخم مرغ در کنار دست خود داشته باشید و قبل از بر داشتن مایه کوکو دست خود را در سفیده تخم مرغ بزنید سپس کوکو را شکل بدهید و در روغن بیندازید.

پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم. پس از اینکه کوکو ها را سرخ کردیم روی یک دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان را جذب کند.

کوکو پیازچه,کوکوی پیازچه,طرز تهیه کوکو پیازچه,دستور پخت کوکو پیازچه


[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وب تفریحی دورهمی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]