طرز تهیه مربای به

چهارشنبه 17 مرداد 1397
17:22
ادمین

طرز تهیه مربای به

مربای به , مربا به , طرز تهیه مربا به , دستور پخت مربا به

مواد لازم مربای به

به ۵۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

هل ۲ عدد

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور طرز تهیه

ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم. در مرحله بعدی به اندازه دلخواه برش می زنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. درون قابلمه ۶ لیوان آب می ریزیم و پش از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم تا به ها بپزند.

توجه داشته باشید که باید پخت به ها به صورتی باشد که فقط کمی نرم شوند و نباید کاملا له شوند. پس از اینکه به ها کمی نرم شدند شکر را به همراه دانه های هل ( به صورت پوست کنده ) به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم مربا حدود ۳ ساعت بپزد و رنگ آن کم کم قرمز شود. پس از اینکه مربا به غلظت کافی رسید زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس در یخچال نگهداری می کنیم.


[ بازدید : 192 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه ترشی لبو

دوشنبه 15 مرداد 1397
14:35
ادمین

ترشی چغندر قرمز , ترشی لبو , طرز تهیه ترشی لبو , دستور ترشی لبو , jvad gf

مواد لازم ترشی لبو
چغندر قرمز۵۰۰ گرم
آب۴ لیوان
سرکه سفید½ لیوان
نمکبه اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا لبوها را به خوبی می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. چند لیوان آب درون قابلمه می ریزیم به صورتی که آب در حدود ۲ انگشت از سطح لبوها بالاتر باشد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا لبوها پخته شوند.

حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخته شدن لبوها نیاز است. پس از اینکه لبوها نرم شدند ، آب موجود در قابلمه که همان آب لبوهاست را نگه می داریم و آنها را با آب سرد آبکشی می کنیم. پس از اینکه لبوها کمی خنک شدند پوستشان را می گیریم.

در این مرحله لبوها را به شکل دلخواه برش می زنیم و درون شیشه ای که برای درست کردن ترشی آماده کرده ایم می ریزیم. در این مرحله ۱ لیوان از آب لبو را به همراه سرکه سفید و مقداری نمک در یک قابلمه کوچک می ریزیم.

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مخلوط آب لبو و سرکه به جوش بیایند. زمانی که مایع به جوش آمد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از اینکه مخلوط آب لبو و سرکه کمی ولرم تر شد آنرا داخل شیشه ترشی روی لبوها می ریزیم.

درب شیشه را محکم می بندیم و ترشی را به مدت یک هفته در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود. آب باقیمانده از لبو را هم می توانیم نگه داریم و به عنوان رنگ دهنده برای تزیین غذا استفاده کنیم.

http://hamdore.com/4351-torsh-labou/


[ بازدید : 186 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه مربای انجیر

يکشنبه 14 مرداد 1397
15:36
ادمین

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر , مربا انجیر , طرز تهیه مربا انجیر , دستور پخت مربا انجیر

مربای انجیر یکی از مرباهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر وجود انجیر در آن خواص بسیار زیادی نیز برای بدن دارد. در این آموزش کامل ترین روش پخت مربا انجیر را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا انجیر به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا انجیر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مربای انجیر
انجیر۱ کیلوگرم
شکر۷۵۰ گرم
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
آب۲ لیوان

دستور پخت و طرز تهیه

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای کوچک استفاده کنیم تا در پایان کار ظاهر مربا شکیل تر شود. ابتدا انجیرها را تمیز می کنیم و خوب می شوییم. پس از شستشو آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه بزرگ انتخاب می کنیم

و شکر را به همراه آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد انجیرها را به شربت اضافه می کنیم. حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا انجیرها با حرارت ملایم بپزند و کاملا نرم شوند.

پس از گذشت این زمان گلاب را به همراه آبلیمو به مربا اضافه می کنیم. حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد با مربا مخلوط شوند ، سپس مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط خنک شود ، سپس درون شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

منبع : http://hamdore.com/4342-moraba-anjir/


[ بازدید : 200 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سوپ سیر

شنبه 13 مرداد 1397
1:56
ادمین

طرز تهیه سوپ سیر

سوپ سیر , طرز تهیه سوپ سیر , دستور پخت سوپ سیر

سوپ سیر یکی از سوپ های متنوع و خوشمزه ایرانی است. این سوپ خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن بسیار مفید است. می توانید در مجالس و مهمانی های خود نیز به عنوان پیش غذا از سوپ سیر استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ سیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ سیر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ سیر
آب مرغ۲ لیوان
سیر۵ عدد
پیاز۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
سرکه۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سیرها و پیازها را به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، سپس سیر و پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سیر و پیاز نرم شوند.

پس از اینکه سیر و پیاز طلایی رنگ شدند آرد را کم کم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم. پس از ۲ دقیقه نمک را به همراه فلفل سیاه ، سرکه ، آب مرغ و ۲ لیوان آب ساده به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به جوش بیاید


[ بازدید : 191 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه کله جوش

جمعه 12 مرداد 1397
3:40
ادمین

طرز تهیه کله جوش

کله جوش , طرز تهیه کله جوش , دستور پخت کله جوش

کله جوش یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایران است. کله جوش در گذشته یکی از غذاهای اصلی در برخی شهرها مانند اصفهان محسوب می شده است. در این آموزش کامل ترین دستور پخت کله جوش را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کله جوش تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کله جوش در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم کله جوش
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
کشک۲۰۰ گرم
مغز گردو۱۰۰ گرم
آرد۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
زردچوبهبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شوند. در ادامه مغز گردوها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا گردوها هم نرم شوند سپس مخلوط پیاز داغ و گردو را کنار می گذاریم. در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به خوبی ورز می دهیم ، سپس به شکل گلوله های کوچک مانند کوفته قلقلی حالت می دهیم.

مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و گلوله های کوچک گوشت چرخ کرده را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب درونش می ریزیم ، سپس آرد را به صورتی که گلوله نشود داخل آب می ریزیم.

اجازه می دهیم آب به جوش بیاید ، سپس مقداری ادویه به همراه کشک به آب اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کشک در آب حل شود. حدود ۱۰ دقیقه پس از اضافه کردن کشک مخلوط پیاز و گردو را به همراه کوفته های قلقلی به قابلمه اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم کله جوش با حرارت ملایم جا بیفتد سپس در پایان پخت نعناع خشک را به قابلمه اضافه می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه غذا را از روی حرارت بر می داریم. در آخر کله جوش را به همراه سبزی خوردن و نان سرو می کنیم. برای تزیین این غذا می توانیم از مغز گردو و نعناع داغ استفاده کنیم.


[ بازدید : 174 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

پنجشنبه 11 مرداد 1397
1:38
ادمین

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی , دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی از انواع سوپ های ایرانی است که برای کسانی که دنبال غذاهای سبک می گردند بسیار مناسب است. البته ابن سوپ را مانند سوپ های رایج مثل سوپ شیر و سوپ جو می توانید به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ گوجه فرنگی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی۸ عدد
کره۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت۱ لیتر
جعفریبه اندازه کافی
فلفل سیاهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا ۴ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید ، سپس گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش می اندازیم و اجازه می دهیم ۳ دقیقه داخل آب جوش بمانند تا پوستشان به راحتی جدا شود.

پس از گذشت ۳ دقیقه گوجه فرنگی ها را از از آب جوش خارج می کنیم و پس از اینکه کمی سرد شدند پوستشان را به راحتی با دست می گیریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به صورت پوره در بیایند.

در مرحله بعد یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخلش آب می کنیم. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم تا طلایی شود سپس آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ آرد کرمی شود.

در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت دادن را ۱ دقیقه دیگر ادامه می دهیم. پس از اینکه رب گوجه فرنگی و آرد کمی سرخ شدند پوره گوجه فرنگی را به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به جوش بیاید.

پس از اینکه سوپ به جوش آمد نمک را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در مرحله پایانی فلفل سیاه و ادویه های دلخواه مان را به همراه مقداری جعفری خرد شده به سوپ اضافه می کنیم و سوپ را سرو می کنیم.


[ بازدید : 172 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد

چهارشنبه 10 مرداد 1397
15:39
ادمین

به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد

معنی و تفسیر و تعبیر فال حافظ به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد

فال حافظ

به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد

تو را در این سخن انکار کار ما نرسد

اگر چه حسن فروشان به جلوه آمده‌اند

کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد

به حق صحبت دیرین که هیچ محرم راز

به یار یک جهت حق گزار ما نرسد

هزار نقش برآید ز کلک صنع و یکی

به دلپذیری نقش نگار ما نرسد

هزار نقد به بازار کائنات آرند

یکی به سکه صاحب عیار ما نرسد

دریغ قافله عمر کان چنان رفتند

که گردشان به هوای دیار ما نرسد

دلا ز رنج حسودان مرنج و واثق باش

که بد به خاطر امیدوار ما نرسد

چنان بزی که اگر خاک ره شوی کس را

غبار خاطری از رهگذار ما نرسد

بسوخت حافظ و ترسم که شرح قصه او

به سمع پادشه کامگار ما نرسد

معنی فال

تعبیر اول

دوست و یاری که یکرنگ و قدرشناس باشد گوهری ناب است که به سادگی نصیب هر کسی نخواهد شد. حالا که این گوهر ناب نصیب شما شده است از آن محافظت کنید و نگذارید دیگران با حرف هایشان رابطه شما را از بین ببرند. در راه دوستی صادق و ثابت قدم باشید که سعادت دنیا و آخرت شما در دوستی با چنین افرادی است.

تعبیر دوم

نیت خوبی در ذهن شما وجود دارد که با تلاش و کوشش می توانید آنرا عملی کنید. در انتخاب هایتان شک نکنید و به سخنان تنگ نظران و حسودان اهمیت ندهید که جز شکست شما چیزی نمی خواهند. دوستان خوبتان را از خود دلسرد نکنید تا در موقع نیاز در کنارتان باشند. نیت خود را فقط با خیرخواهان در میان بگذارید.


[ بازدید : 164 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

غذاهای با قارچ

سه شنبه 9 مرداد 1397
14:12
ادمین

غذاهای با قارچ

غذا با قارچ , غذاهای با قارچ , پیش غذا با قارچ , ybh fh rhv

در گذشته شاید تنوع غذاهایی که با قارچ تهیه می شدند خیلی کم بود ولی امروزه با محبوبیت این ماده غذایی ، غذاهای با قارچ روز به روز متنوع تر و زیادتر می شوند. در این مطلب قصد داریم فهرستی کامل از غذاهایی که با قارچ تهیه می شوند را جمع آوری کنیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه و مجلسی طبخ شده با قارچ با همدوره همراه باشید.

۱ ) سوپ قارچ

۲ ) خورش قارچ و مرغ

۳ ) قارچ سوخاری

۴ ) کوکوی قارچ

۵ ) خوراک لوبیا و قارچ

۶ ) قارچ کبابی

۷ ) لازانیا با قارچ

۸ ) پاستا با قارچ

شما هم اگر نوعی غذا با قارچ می شناسید که فکر می کنید جایش در این فهرست خالی است لطفا در قسمت نظرات اطلاع دهید تا به مرور زمان این فهرست را کامل تر کنیم.

منبع : غذا با قارچ


[ بازدید : 307 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

دمی با غم به سر بردن جهان یک سر نمی ارزد

دوشنبه 8 مرداد 1397
15:15
ادمین

دمی با غم به سر بردن جهان یک سر نمی ارزد

معنی و تفسیر و تعبیر فال حافظ دمی با غم به سر بردن جهان یک سر نمی ارزد

فال حافظ

دمی با غم به سر بردن جهان یک سر نمی ارزد

به می بفروش دلق ما کز این بهتر نمی ارزد

به کوی می فروشانش به جامی بر نمی‌گیرند

زهی سجاده تقوا که یک ساغر نمی‌ارزد

رقیبم سرزنش‌ها کرد کز این باب رخ برتاب

چه افتاد این سر ما را که خاک در نمی‌ارزد

شکوه تاج سلطانی که بیم جان در او درج است

کلاهی دلکش است اما به ترک سر نمی‌ارزد

چه آسان می‌نمود اول غم دریا به بوی سود

غلط کردم که این طوفان به صد گوهر نمی‌ارزد

تو را آن به که روی خود ز مشتاقان بپوشانی

که شادی جهان گیری غم لشکر نمی‌ارزد

چو حافظ در قناعت کوش و از دنیای دون بگذر

که یک جو منت دونان دو صد من زر نمی‌ارزد

معنی فال

چرا برای کاری که هیچ سودی و منفعتی در دنیا و آخرت برای شما نداشته است اینچنین غمگین و ناراحت شده اید. دست از ناراحتی و غصه خوردن بردارید که جز زیان برای شما چیزی ندارد. به حرف افراد نادان و دشمنانتان اهمیت ندهید. برای شروع هر کاری ابتدا انتهای آنرا ببینید و همه جوانب را در نظر بگیرید سپس شروع کنید و بدانید هر چه موفقیت بزرگتری می خواهید باید سختی های بیشتری را به جان بخرید.


[ بازدید : 176 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه مربای سیب

جمعه 5 مرداد 1397
16:28
ادمین

طرز تهیه مربای سیب

مربای سیب , مربا سیب , طرز تهیه مربا سیب , دستور پخت مربا سیب , lvfhd sdf

مربای سیب یکی از مرباهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که به همراه کره یا خامه می تواند یک صبحانه کامل را رقم بزند. جالب است بدانید که سیب علاوه بر عطر و طعم خوبش ، فواید بسیار زیادی هم برای طراوت و شادابی پوست صورت دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا سیب به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا سیب در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم مربای سیب
سیب۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا سیب ها را به خوبی می شوییم و پوست می گیریم ، سپس سیب ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم و هسته و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم. بعد از خرد کردن سیب ها ، آنها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

و مقداری آب به همراه آبلیمو روی سیب ها می ریزیم تا از تیره شدن رنگ سیب ها جلوگیری کنیم. در ادامه ۴ لیوان آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر آب شود و شربت به جوش بیاید.

پس از گذشت ۱۰ دقیقه سیب ها را آبکشی می کنیم و به شربت اضافه می کنیم. حرارت را ملایم می کنیم تا غلظت مربا به حد دلخواه ما برسد. در اواسط پخت مربا زعفران دم کرده را به مربا اضافه می کنیم تا رنگ زیباتری به مربا بدهد.

در مراحل پایانی پخت مربا ، گلاب را نیز اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت بر می داریم. پس از اینکه مربا آماده شد آنرا در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود ، سپس درون ظرف های شیشه ای می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.


[ بازدید : 181 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وب تفریحی دورهمی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]