طرز تهیه قلیه میگو

سه شنبه 26 دی 1396
21:15
ادمین

طرز تهیه قلیه میگو

قلیه میگو, ghaliye meygoo ,طرز تهیه قلیه میگو,دستور پخت قلیه میگو, rgdi ld',

قلیه میگو یکی از غذاهای پر طرفدار شهرهای جنوب کشورمان است. معروف ترین قلیه میگو متعلق به شهرهای بوشهر ، بندرعباس و آبادان است. این غذا یک غذای دریایی پر طرفدار است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به قلیه ماهی می باشد. اگر طرفدار غذاهایی دریایی هستید حتما قلیه میگو را امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین روش پخت قلیه میگو جنوبی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم قلیه ماهی
میگو۶۰۰ گرم
سیر۵ عدد
پیاز۲ عدد
شنبلیله۵۰ گرم
گشنیز۴۰۰ گرم
تمبرهندی۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا ۱ عدد پیاز را به همراه سیرها به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم. مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا با سیر و پیاز مخلوط شود. حالا شنبیلیله و گشنیز را می شوییم.

سپس سبزیجات ( شنبیلیله و گشنیز ) را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا سبزیجات رنگشان تیره شود. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ لیوان تمرهندی صاف شده به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب سبزیجات تبخیر شود و به روغن بیافتند. سپس ۳ یا ۴ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. بهتر است نمک را بعد از اضافه کردن تمرهندی به قلیه میگو اضافه کنیم چون اکثر تمرهندی ها حاوی نمک هستند.

در یک تابه جداگانه پیاز باقیمانده را پس از خرد کردن با مقداری روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه به آن می افزاییم. در مرحله بعد میگو ها را پس از تمیز کردن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا میگو ها سرخ شوند.

پس از اینکار میگو ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا قلیه میگو جا بیفتد و روغن بیندازد. طعم غذا را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش قلیه میگو آماده شد به همراه برنج سرو می کنیم.

میگو کبابی,کباب میگو,طرز تهیه میگو کبابی,دستور پخت میگو کبابی


[ بازدید : 132 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه خاویار بادمجان

سه شنبه 26 دی 1396
21:10
ادمین

طرز تهیه خاویار بادمجان

خاویار بادمجان,خوراک خاویار بادمجان,طرز تهیه خاویار بادمجان,دستور پخت خاویار بادمجان

خاویار بادمجان یکی از کنسروهای معروف است که بیشتر با نام کنسرو بادمجان یا خوراک بادمجان شناخته می شود. اگر به غذاهای پخته شده با بادمجان مانند حلیم بادمجان ، رولت بادمجان و … علاقمند هستید حتما خاویار بادمجان را نیز امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین و خوشمزه ترین دستور پخت خاویار بادمجان را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر خاویار بادمجان تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه خاویار بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم خاویار بادمجان
بادمجان۴ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
جعفری۵۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

به دو صورت می توانیم بادمجان ها را آماده کنیم. روش اول کباب کردن بادمجان ها روی حرارت مستقیم است و روش دوم این است که بادمجان ها را آبپز کنیم. البته روش مرسوم برای تهیه خاویار بادمجان این است که بادمجان ها را کباب کنیم.

پس از کباب کردن بادمجان ها اجازه می دهیم خنک شوند سپس پوست شان را می گیریم. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را روی حرارت کباب می کنیم و پس اینکه خنک شدند پوست شان را می گیریم سپس گوجه ها را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

پیازها و سیرها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت می دهیم تا نرم شوند. پس از اینکار گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود. در این مرحله ادویه ها را اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه بادمجان ها را به طور کامل با گوشتکوب له می کنیم ( یا با کارد بادمجان ها را ساطوری می کنیم ) و به تابه اضافه می کنیم. جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش به خوراک اضافه می کنیم.

در مرحله پایانی درب تابه را می گذاریم و با حرارت کم اجازه می دهیم خوراک جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا خوراک جا بیفتد. برای خوشرنگ شدن خوراک می توانیم مقداری رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنیم.

برای این منظور ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ شود و طعم خامی آن برطرف شود ، سپس آنرا به خوراک اضافه می کنیم. پس از اینکه خوراک آماده شد آن را به همراه نان سرو می کنیم.

بادمجان شکم پر,طرز تهیه بادمجان شکم پر,دستور پخت بادمجان شکم پر

خواص بادمجان

کوکو بادمجان,کوکوی بادمجان,طرز تهیه کوکو بادمجان,دستور پخت کوکو بادمجان


[ بازدید : 159 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه آش بادمجان

دوشنبه 25 دی 1396
23:01
ادمین

طرز تهیه آش بادمجان

آش بادمجان, ash bademjan ,طرز تهیه آش بادمجان,دستور پخت آش بادمجان, Ha fhnl[hk

آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است. اگر به غذاهای درست شده با بادمجان مانند کشک و بادمجان و حلیم بادمجان علاقمند هستید حتما آش بادمجان را امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین روش پخت آش بادمجان را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ تا ۸ نفر آش بادمجان تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه آش بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم آش بادمجان
گوشت سردست۴۰۰ گرم
لوبیا سفید۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز۱۰۰ گرم
نخود۱۰۰ گرم
بلغور گندم۲۵۰ گرم
پیاز۳ عدد
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
بادمجان۱ کیلوگرم
کشک۲۰۰ گرم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه کوچک تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت کمی سرخ شود سپس ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.

بعد از اینکه گوشت پخت آنرا از قابلمه خارج می کنیم و پس از ریش ریش کردن کنار می گذاریم. حالا بادمجان ها را پوست می گیریم و مقداری نمک رویشان می پاشیم تا تلخی بادمجان ها از بین برود. پس از ۳۰ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم.

و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم ، سپس بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند. پس از اینکه بادمجان ها خنک شدند ، آنها را به شکل مربع های کوچک خرد می کنیم. بهتر است حبوبات را از شب قبل بخیسانیم.

خیساندن حبوبات باعث می شود که علاوه بر رفع شدن نفخ شان ، سریعتر پخته شوند. بلغور را در با ۸ لیوان آب داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم و اجازه می دهیم بپزد. حبوبات را با هم با ۲ تا ۳ لیوان آب در یک قابلمه کوچک می ریزیم تا بخوبی بپزند.

پس از اینکه حبوبات پختند ، آنها را به قابلمه حاوی بلغور اضافه می کنیم. در این مرحله ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن و زردچوبه در یک قابلمه کوچک تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس آنرا به قابلمه اصلی آش اضافه می کنیم.

در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه بادمجان های خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شوند. با حرارت ملایم اجازه می دهیم آش جا بیفتد و هر زمان آش کشدار شد ۱۰۰ گرم از کشک را اضافه می کنیم.

برای تزیین آش مقداری سیر داغ ، پیاز داغ و نعناع داغ تهیه می کنیم. در پایان پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد آنرا با سیر ، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم و ۱۰۰ گرم باقیمانده کشک را هم برای تزیین روی آش استفاده می کنیم.

آش دوغ,طرز تهیه آش دوغ,دستور پخت آش دوغ

خواص بادمجان

آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور پخت آش رشته


[ بازدید : 140 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه حلیم بادمجان

دوشنبه 25 دی 1396
22:59
ادمین

طرز تهیه حلیم بادمجان

حلیم بادمجان, halim bademjan ,طرز تهیه حلیم بادمجان,دستور پخت حلیم بادمجان, pgdl fhnl[hk

حلیم بادمجان یکی از غذاهای معروف ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و گوشت هستند. حلیم بادمجان طبخ شده در شهرهای کرمان ، شیراز و اصفهان معروف ترین نوع حلیم بادمجان در کشورمان است. جالب است بدانید در برخی شهرها به جای استفاده از گوشت قرمز در این غذا از گوشت سفید مانند گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۶ نفر حلیم بادمجان تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلیم بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم حلیم بادمجان
بادمجان۳۰۰ گرم
برنج۱۰۰ گرم
لپه۵۰ گرم
گوشت سردست۳۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
کشک۳۰۰ گرم
مغز گردو۵ عدد
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا ۱ پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود ، سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه و پیاز به خوبی مخلوط شوند.

حالا گوشت را به قطعات کوچک تر تقسیم می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی پخته شود. پس از اینکه گوشت کمی پخته شد چند لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا گوشت بپزد.

بهتر است لپه را از شب قبل بخیسانیم یا حداقل چند ساعت بخیسانیم تا راحت تر بپزد. لپه را با چند لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد. برنج را هم می خیسانیم و پس از اینکه لپه کمی نرم شد برنج را به آن اضافه می کنیم تا با هم بپزند و لعاب بیندازند.

بادمجان ها را پوست می گیریم و یا به صورت سرخ شده یا به صورت آبپز می پزیم. بهتر است پس از پوست گرفتن بادمجان ها مقداری نمک روی آنها بریزیم و بگذاریم تا علاوه بر گرفتن تلخی بادمجان ها ، رطوبت آنها هم خارج شود تا اگر خواستیم با روغن سرخ کنیم روغن کمتری جذب کنند.

پس از اینکه بادمجان ها را پختیم یا سرخ کردیم آنها را با کوشکوب له می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله کشک را در مقداری آب حل می کنیم و به قابلمه برنج و لپه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.

حالا گوشت را پس از پختن ریش ریش می کنیم و به همراه بادمجان های له شده به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکار مغز گردو را هم خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را روی حرارت به خوبی مخلوط می کنیم تا حلیم بادمجان جا بیفتد.

حالا نعناع خشک را به همراه مقداری روغن در یک کاسه کوچک تفت می دهیم تا به عنوان نعناع داغ روی حلیم بادمجان بریزیم. ۲ عدد پیاز را به صورت خلالی ریز خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس برای تزیین حلیم بادمجان کنار می گذاریم.

پس از اینکه حلیم بادمجان جا افتاد و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم. تزیین حلیم بادمجان تقریبا شبیه به آش رشته می باشد. با استفاده از نعناع داغ ، پیاز داغ و مغز گردو غذا را تزیین می کنیم و به همراه نان سرو می کنیم.

بادمجان شکم پر,طرز تهیه بادمجان شکم پر,دستور پخت بادمجان شکم پر


[ بازدید : 176 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه چلو گوشت

يکشنبه 24 دی 1396
15:43
ادمین

طرز تهیه چلو گوشت

چلو گوشت,چلو گردن,chelo gardan,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت, ]g, 'vnk

چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود. در این آموزش بهترین روش پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم. چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین انواع آن عبارتند از چلوگوشت پسران کریم و چلوگوشت مجلسی . با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم چلوگوشت
گوشت گردن گوسفندی۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ عدد
برگ بو۴ عدد
زعفران۶ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.

در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری زعفران را روی گوشت گردن می ریزیم و با قلمو خوب زعفران را به تمام نقاط گوشت می رسانیم. بعد از زعفران کمی فلفل سیاه هم روی گوشت می پاشیم و گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم.

گوشت را خوب تفت می دهیم تا به همراه پیاز کاملا سرخ شود. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. پس از اینکار ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.

و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. حالا سیر را به همراه چوب دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. حدودا ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا غذا به خوبی جا بیفند.

تقریبا در میانه پخت غذا مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نمک را مستقیما روی گوشت نریزید و درون آب موجود درون قابلمه بریزید تا باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت نشود. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری زعفران به قابلمه اضافه می کنیم.

زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارجی می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه چلو زعفرانی سرو می کنیم.

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت

طرز تهیه پلو زعفرانی

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت


[ بازدید : 159 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه پلو زعفرانی

يکشنبه 24 دی 1396
15:40
ادمین

طرز تهیه پلو زعفرانی

پلو زعفرانی,چلو زعفرانی,برنج زعفرانی,طرز تهیه پلو زعفرانی,دستور پخت پلو زعفرانی

برنج ، پلو یا چلو زعفرانی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که به تنهایی سرو نمی شود و در کنار انواع خورش ها ، کباب ها و … سرو می شود. برنج تقریبا پر مصرف ترین غذا در بین غذاهای اصلی است. در این آموزش طرز تهیه برنج زعفرانی را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو زعفرانی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه پلو زعفرانی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم تهیه برنج زعفرانی
برنج۴ لیوان
زعفران۴ قاشق غذاخوری
روغن۲ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا برنج را نسبت به نوع آن باید بخیسانیم. به طور معمول این زمان حدود ۳۰ دقیقه است که باید برنج را در آب و مقداری نمک بخیسانیم. پس از گذشت این زمان برنج را بشوییم و با مقداری آب داخل قابلمه بریزیم به طوری که سطح آب ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

۲ قاشق غذاخوری روغن به همراه مقداری نمک و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رنگ آب موجود در قابلمه یکدست شود. حرارت را زیاد می کنیم تا آب موجود در قابلمه به جوش بیاید.

اینکار باعث می شود که آب ، روغن و زعفران جذب برنج شود. در حال جوشیدن آب چند بار برنج را هم می زنیم تا آب موجود در قابلمه کاملا جذب برنج شود. پس از اینکه آب جذب برنج شد حرارت را ملایم می کنیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.

پس از اینکه برنج دم کشید و زیر دندان گیر نداشت آنرا از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه برنج کمی حرارتش کم شود تا ته دیگ براحتی از قابلمه جدا شود سپس قابلمه را روی ظرف مورد نظر بر می گردانیم.

اگر می خواهید که پلو زعفرانی شما قالبی باشد و به راحتی از قابلمه جدا شود حتما از قابلمه نچسب استفاده نمایید. چلو یا پلو زعفرانی بیشتر به همراه غذاهای شناخته شده ای مثل اکبر جوجه ، چلو گوشت و … سرو می شود.

پلو زعفرانی,چلو زعفرانی,برنج زعفرانی,طرز تهیه پلو زعفرانی,دستور پخت پلو زعفرانی


[ بازدید : 152 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

بیوگرافی پریناز ایزدیار

شنبه 23 دی 1396
18:13
ادمین

بیوگرافی پریناز ایزدیار

پریناز ایزدیار,بیوگرافی پریناز ایزدیار,زندگینامه پریناز ایزدیار

معرفی کوتاه پریناز ایزدیار
نام اصلیپری ناز
نام خانوادگیایزدیار
تاریخ تولد۱۳۶۴/۶/۸
محل تولدبابل
تحصیلاتلیسانس گرافیک

پریناز ایزدیار,قد پریناز ایزدیار,وزن پریناز ایزدیار

بیوگرافی کامل و زندگینامه

پری ناز ایزدیار متولد هشتم شهریور ماه ۱۳۶۴ در شهر بابل است. تحصیلات را در رشته گرافیک تا مقطع کارشناسی به پایان رسانده است. به دلیل اینکه خانواده پریناز ایزدیار موافق تحصیلش در رشته هنر نبودند مجبور شد در رشته تجربی تحصیل کند.

اما در دوران پیش دانشگاهی تغییر رشته داد و در رشته مورد علاقه اش یعنی هنر به تحصیل پرداخت. پدرش مخالف تحصیلش در این رشته بوده است و مایل بوده است که پریناز وکالت بخواند و وکیل شود اما مادرش مایل به ادامه او در رشته بازیگری بوده است.

برادر و خواهرش دکتر هستند و شغل پدرش وکالت است. به همین جهت خانواده اش دوست داشته اند یا پزشک شود یا وکیل ، اما بعد از اصرار پریناز خانواده اش قبول کرده اند هنر بخواند فقط به شرطی که در یک رشته سنگین و رنگین مانند گرافیک تحصیل کند !

خواهرش ۱۰ سال و برادرش ۹ سال از پریناز بزرگ تر هستند. نکته جالب در بیوگرافی پریناز ایزدیار اینست که بر خلاف خیلی از هنرمندان که فضای مجازی دوری می کنند به فضای مجازی علاقمند است تا بتواند با مردم بدون واسطه صحبت کند.

در سال ۱۳۸۵ برای بازی در فیلم سینمایی یک مرد ، یک شهر تست بازیگری داد و اولین بازی سینمایی اش را تجربه کرد. اولین سریالی که در تلویزیون از او پخش شد سریال پنج کیلومتر تا بهشت بود که باعث شد مبه عنوان یک بازیگر محبوب مطرح شود.

جالب است بدانید او در فیلم سینمایی ورود آقایان ممنوع هم چند سکانس بازی کرد اما بازی در این فیلم موفقیت چشم گیری برای او نداشت. با بازی در سریال زمانه خود را به عنوان یک بازیگر حرفه ای مطرح کرد و این سریال او را به اوج شهرت رساند.

عکس پریناز ایزدیار,بیوگرافی پریناز ایزدیار,خانواده پریناز ایزدیار,پریناز ایزدیار

parinaz izadyar,پریناز ایزدیار و مادرش,مامان پریناز ایزدیار

پریناز ایزدیار در کنار مادر و خواهر زادش

دلیل ازدواج نکردن

پریناز ایزدیار درباره ازدواج نکردنش گفته بود : حقیقت اینست که به ازدواج و بچه دار شدن فکر می کنم اما در حال حاضر تصمیم خاصی برای ازدواج ندارم و نمی توانم بگویم مثلا چند سال دیگر قرار است ازدواج کنم.

اینطور مسائل به نظر من باید وقت مناسبش برسد و قابل برنامه ریزی کردن نیستند. این را هم بگویم که به زندگی بدون بازیگری نمی توانم فکر کنم. اهل حساب و کتاب نیستم ولی در آینده مطمئنم اتفاق های خوبی برایم رقم خواهد خورد.

عکس نگار جواهریان,بیوگرافی نگار جواهریان,خانواده نگار جواهریان,نگار جواهریان

\vdkhc hdcndhv,پریناز ایزدیار و خواهرش,خواهر پریناز ایزدیار

پریناز ایزدیار و خواهرش

گیاه خواری به خاطر حیوانات

در جایی گفته است که برای مدتی است که گیاهخواری را شروع کرده ام و از اینکه بخواهم بگویم بخاطر رژیم سلامت غذایی است که برای کاهش وزن نیز مفید است بگذریم باید بگویم دلیل اصلی گیاهخواری من اینست که دلم برای حیوانات می سوزد.

عکس صدف طاهریان,بیوگرافی صدف طاهریان,خانواده صدف طاهریان,صدف طاهریان


[ بازدید : 157 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه دلمه برگ مو

شنبه 23 دی 1396
18:11
ادمین

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو, dolme barg mo ,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو, ngli fv' l,

دلمه برگ مو یکی از معروف ترین انواع دلمه است. تقریبا در اواسط فصل بهار می توانید بهترین نوع برگ مو را برای درست کردن دلمه برگ مو در بازار پیدا کنید. دلمه برگ مو هم به عنوان پیش غذا سرو می شود هم به عنوان غذای اصلی. در این آموزش کامل ترین روش پخت دلمه برگ مو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دلمه برگ مو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه دلمه برگ مو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم دلمه برگ مو
سبزی دلمه۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
برنج۲ لیوان
پیاز۱ عدد
لپه۱۰۰ گرم
ماست۱ لیوان
برگ موبه میزان کافی
روغنبه میزان کافی
فلفل سیاهبه میزان کافی
نمکبه میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است لپه را از شب قبل در آب بخیسانیم تا نفخش برطرف شود و در زمان پختن سریعتر بپزد. لپه را با مقداری آب می پزیم و کنار می گذاریم. برنج را نیم ساعت در آب می خیسانیم و پس از گذشت این زمان با چند لیوان آب و کمی نمک می گذاریم برنج نیم پز شود.

باید برنج طوری پخته شود که اطراف دانه های برنج نرم و مغز سفت باشد. پس از پختن برنج آن را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در یک تابه بزرگ پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

پس از نرم شدن پیاز ، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و تقریبا پخته شود. پس از اینکار تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط گوشت سرد شود.

سبزی دلمه را یا باید به صورت ساطوری ریز خرد کنیم یا اینکه چرخ کنیم. وقتی مخلوط گوشت سرد شد سبزی ساطوری شده را به همراه ماست ، لپه و برنج به آن اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

حالا برگ موها را می شوییم. اگر برگ موها تازه باشد باید ۱ یا ۲ دقیقه در آب جوش قرار داده شوند تا زمان پیچاندن دلمه نشکنند. برگ مو باید به پشت روی سطح کار قرار گیرد و با قاشق مقداری از مایه دلمه را روی برگ مو می ریزیم.

دلمه ها را می توانیم به دو صورت بپیچانیم . روش اول به صورت بقچه ای است که از یک سمت شروع می کنیم و تمام قسمت های خارجی دلمه را به سمت وسط جمع می کنیم و دلمه ها را به ترتیب در یک ظرف می گذاریم تا باز نشوند.

روش دوم پیچاندن لوله ای است که بعد از قرار دادن مایه دلمه برگ را مانند لوله جمع می کنیم و سر و ته برگ را به داخل دلمه برمی گردانیم. به همین صورت تمام دلمه ها را می پیچانیم. حالا کف قابلمه ای را با روغن چرب می کنیم.

و تمام دلمه ها را با دقت در قابلمه می چینیم. اگر احتمال باز شدن دلمه را می دهید یک کاسه کوچک روی دلمه ها قرار دهید تا از باز شدن آنها جلوگیری کند. پس از اینکه تمام دلمه ها را در قابلمه چیدیم ۲ لیون آب به قابلمه اضافه می کنیم.

حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری هم روغن به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و تقریبا تبخیر شود سپس حرارت را کم می کنیم تا دلمه ها به آرامی پخته شوند. پس از آماده شدن غذا در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو

نکات تهیه دلمه برگ مو

سبزی دلمه ای

همانظور که می دانید معروف ترین دلمه برگ مو متعلق به شهرهایی مثل اردبیل و تبریز است که در این مناطق اکثرا دلمه را با سبزیجات معطر و کوهی تهیه می کنند. سبزی دلمه مرسوم در اکثر شهرهای کشورمان شامل نعناع ، ترخون ، مرزه ، شوی ، پیازچه و جعفری می شود که به سلیقه خود می توانید از سبزیجات کوهی و دارویی هم در سبزی دلمه خود استفاده نمایید.

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دستور پخت دلمه برگ مو


[ بازدید : 226 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه بادمجان شکم پر

شنبه 23 دی 1396
18:09
ادمین

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر, bademjan shekam por ,طرز تهیه بادمجان شکم پر,دستور پخت بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی مثل رولت بادمجان و میرزا قاسمی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه بادمجان شکم پر در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم بادمجان شکم پر
بادمجان۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سبزی خشک۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

برای شروع پوست بادمجان ها را می گیریم و با کارد یک برش طولی نسبتا عمیق در وسط بادمجان ها ایجاد می کنیم. توجه داشته باشید که این برش به این دلیل ایجاد می شود که مواد را پس از سرخ کردن بادمجان در آن بگذاریم.

در این مرحله مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم و آنها را برای ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا علاوه بر از بین رفتن تلخی بادمجان ها آب اضافی موجود در بادمجان ها هم خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

حالا به سراغ تهیه مایه داخل بادمجان ها می رویم. برای این منظور پیاز ها را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود و طعم خامی نداشته باشد. پس از اینکار نیمی از مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را برای تهیه سس مخصوص بادمجان شکم پر بر می داریم.

گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و با رب گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شود. در این مرحله نیمی از سبزی خشک را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

برای سبزی خشک می توانید از سبزیجات معطری مثل جعفری ، گشنیز ، ترخون و … استفاده نمایید. پس از آماده شدن مایه آنرا کنار می گذاریم. برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگی ها را با رنده ریز رنده می کنیم تا شبیه به پوره گوجه فرنگی شوند.

پوره گوجه فرنگی را به همراه نصف لیوان آب داغ داخل یک قابلمه می ریزیم و نصف مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را که در مرحله قبل کنار گذاشته بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد مقداری نمک ، فلفل سیاه و باقیمانده سبزی خشک را به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که قابلمه ۲ دقیقه دیگر روی حرارت باشد سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

در این مرحله پس از آبکشی بادمجان ها ، آنها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم داخلشان را با مایه گوشت چرخ کرده پر می کنیم و در قابلمه سس می چینیم.

قابلمه سس را روی حرات می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب سس تبخیر شود و مواد به خورد بادمجان ها برود و طعم دارشان کند. پس از اینکه آب سس کاملا تبخیر شد غذا آماده است که می توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.

خورش بادمجان,خورشت بادمجان,طرز تهیه خورش بادمجان,دستور پخت خورش بادمجان


[ بازدید : 133 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه شیرینی کشمشی

جمعه 22 دی 1396
0:15
ادمین

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی, shirini keshmeshi ,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های پر مصرف و سنتی ایران است. این شیرینی به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود که با توجه به ذائقه های مختلف هر دو نوع آن طرفداران خاص خودش را دارد. در این آموزش آسان ترین روش پخت شیرینی کشمشی خانگی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۵ نفر شیرینی کشمشی تهیه نمایید. با آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی کشمشی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کشمشی
آرد۱ لیوان
پودر قند۲/۳ لیوان
کره۷۵ گرم
کشمش پلویی¼ لیوان
اسانس وانیل¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد

دستور پخت و طرز تهیه

بهتر است قبل از شروع به کار فر را روشن کنیم تا گرم شود. برای این منظور فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. نکته دیگر برای شروع کار این است که کره و تخم مرغ را حداقل ۳۰ دقیقه زودتر از یخچال خارج کنیم تا هم دمای محیط شوند.

اگر از کشمش بسته بندی استفاده کنیم نیاز به تمیز کردن آن نیست ولی اگر بخواهیم از کشمش محلی استفاده کنیم ابتدا باید آنرا تمیز کنیم و پس از تمیز کردن کشمش آنرا حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانیم و آبکشی کنیم.

سپس با دستمال خشک کنیم و کنار بگذاریم. یک کاسه مناسب برای تهیه مایه شیرینی انتخاب می کنیم. کره نرم شده را به همراه پودر قند و وانیل به کاسه اضافه می کنیم و مواد را خوب با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و رنگشان تقریبا کرمی شود.

پس از اینکه خوب مواد را مخلوط کردیم تخم مرغ را اضافه می کنیم و مجددا خوب مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند. پس از اینکار آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط کردن را ادامه می دهیم تا تمام آرد به مواد اضافه شود.

پس از تمام شدن آرد ، کشمش را به مایه شیرینی اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا مایه شیرینی یکدست و منسجم شود و تقریبا کشمش در تمام نقاط مایه به طوری مساوی تقسیم شود. حالا نوبت پختن شیرینی است.

روی سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم و با قیف یا قاشق از مایه شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی می ریزیم. توجه داشته باشید مایه در هنگام پخت پهن می شود ، پس باید مایه شیرینی را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بریزیم.

پس از اینکه تمام مایه را روی کاغذ روغنی ریختیم سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. برای آماده شدن شیرینی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شیرینی آماده شده است باید لبه های آنرا ببینیم.

اگر لبه های شیرینی کمی طلایی رنگ شده است شیرینی ما آماده شده است و باید از فر خارج شود. پس از اینکه شیرینی را از فر خارج کردیم صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شود سپس با دقت از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.

کیک یزدی,طرز تهیه کیک یزدی,دستور پخت کیک یزدی


[ بازدید : 129 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وب تفریحی دورهمی است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]